Drégelypalánk, Nógrád megye Eladó telephely
Alapterület 2570 m2
Telekterület 16378 m2
Azonosító: 24982650
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 274
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Drégelypalánkon, a nemzetközi főútvonal mellett, 16378 m2-es területen kialakított jó műszaki állapotú ipari komplexum eladó! A teljes telekméret három részből áll, az épületek a 11181 m2-es területen helyezkednek el, melette a volt vágóhíd területe 2912 m2 és a folytatólagosan elhelyezkedő beépítettlen, telephely besorolású 2285 m2-es területből. A jelenleg is termelő tevékenységet folytató terület bekerített, éjszakai világítással ellátott, kamera és riasztórendszerrel, őrkutyákkal védett. Teljes közművekkel kialakított az ingatlan, a 3x70 amperes hálózata igény esetén többszörözhető. A telephely mellett tűzcsapok is ki lettek helyezve. Tűzbiztonsági okokból 50 m3-es földalatti víztartályt is telepítettek. A telepen portaépület és 3 ipari csarnok és park található. A főépület 1260 m2 alapterületű, műhelyek garázsok, esztétikus öltözők, mosdók, konyha, étkező és 80 m2-es irodahelyiségek kaptak helyet. A főépület fafödémes, pala tetőborítású, a beépíthető padlásterét felújították, betonból készült lépcsővel is kiegészítették. 3 oldalfala külső hőszigeteléssel ellátott. Az épület korszerű padló és radiátoros fűtése gázkazánról üzemel. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésűek, műanyag alapanyagúak. A második épület 300 m2 alapterületű, a felújítása során új, holland lemeztető borítást kapott. A tetőszerkezet oldalfalai hőszigeteléssel kialakítottak. Ebben a csarnokban műhely, szociális blokkok és iroda helyiségek kerültek kialakításra. Korszerű gázcirkóról üzemel a központi fűtés, a nyílászárók hőszigetelt üvegezésűek, műanyag alapanyagúak. A harmadik épület 1010 m2-es. Raktározásra, vagy magas gépek elhelyezésére, üzemeltetésére kiválóan alkalmas, mivel az oldalfalainak magassága 4,5 méter, a gerincmagassága 7,1 méter. Az épületbe a víz, gáz villany be van vezetve. Az épületek egymástól független fűtés és közműrendszerrel, mérőkkel vannak felszerelve, ami esetlegesen egyes csarnokok bérbeadása esetén előnyös lehet. A terület gondozott, pázsitfűvel, termő gyümölcsfákkal beültetett parkkal is rendelkezik. A parkban kemencével felszeret szaletli és történelmi emlékpark is ki lett alakítva. A Nógrád megyei település a szlovák határ közelében helyezkedik el. A hátrányos helyzetű megyékhez hasonlóan jelentős pénzforrások érhetők el pályázatok útján. A határátkelő jelentős nemzetközi teherforgalmat bonyolít le. Az ipari ingatlan céggel, termékgyártási joggal, gépekkel együtt és nélküle is megvásárolható! A vételár az ingatlant, az INHEMIWA szabadalmat és a termék gyártásához szükséges gépeket is tartalmazza!
Irányár: 230.000.000.-Ft
Az ár az ÁFÁT nem tartlmazza.
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A

Tovább olvasom expand_more
Térkép Drégelypalánk, Nógrád megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 89,49 ezer Ft/m²
Nógrád megye 106,04 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 89,49 ezer Ft/m²
Nógrád megye 106,04 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 274
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch