Bezárás

Dorog, Hősök tere 13.

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 332 m²
Ár 77,9 millió Ft
  • Térkép
Pollák Katalin Zsófia
06 70 432 ···
Otthon Varázs Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Emelet földszint
Eladásra kínálok Dorog központjában egy jelenleg Szállásként üzemeltetett 332m2-es, 12 szobás (32 férőhelyes) üzleti tevékenységre alkalmas ingatlant.

A vállalkozás egy társasház földszintjén található, egy 199m2-es szuterén is tartozik hozzá, ahol akár további helyiségek kialakíthatóak. Jelenleg az alagsorban egy társalgót építenek ki.
Az ingatlan több lehetőséget hordoz magában, kiváló szálló üzemeltetésre, panziónak vagy bármilyen szállás kiadás jelleggel, 3-4éves megtérüléssel.

Az ingatlan elosztása: 12 szoba, 5db 2fős, 6db 3 fős, 1db 4fős. Továbbá található benne teázó-kávézó helyiség, ez egy kisebb helyiség tűzhellyel, hűtővel, mosogatógéppel. Konyha (Konyhapult és szekrény, tűzhely, sütő, hűtő, mikró) étkező rész - asztalokkal székekkel. Fürdőszoba 2 db (nagyobb fürdőszoba 6db zuhanykabinnal, 3 csappal felszerelt, a kisebbik fürdőszoba zárt, saját zuhanyzóval, csappal, és WC-vel). Mellékhelyiségek: 7 db WC és 2 piszoár került kialakításra.
Minden szobában ágy-ágyneművel, TV, hűtő és szekrények. Továbbá TV és internet is van minden szobában, nagy teljesítményű routerrel.
Mosógép 2 db tartozik az üzemeltetéshez.

Az ingatlan két bejárata chippes beléptető rendszerrel lett ellátva, így az ingatlan két részre is osztható, mert középen egy válasz ajtó került beépítésre, ha valaki 2 külön ingatlanként használná.
Modern éjjel is látó kamera rendszer lett felszerelve, ami a közös helyiségeket, bejáratokat és folyosókat is megfigyeli.

Az ingatlanhoz tartozik egy nagy terasz is, a társasház belső udvarában. Az épület fűtését távfűtés biztosítja.

Az ingatlan belső és külső kialakítása akadálymentesített, kivéve az egyik bejárat.

Parkolás a társasház környékén több helyen is, ingyenesen megoldott, a vállalkozástól 1 perc gyalog útra, kamerával megfigyelt parkoló is található.

A vállalkozás jelenleg is folyamatos telt házzal üzemel,amelyet leendő tulajdonosa a továbbiakban is fent tud tartani.
Az árban a teljes berendezés benne van, ezért aki ugyan ilyen tevékenységgel üzemeltetné tovább, semmilyen tárgyi eszközt nem kell megvennie.
Kiváló lehetőség befektetési célra, közvetlen közelben üzletek, élelmiszerboltok, étkezdék, iskola, óvoda, bankok, rendőrség, hivatalok és kórház, posta.

Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, kérem keressen bizalommal a hét bármely napján.

Kapcsolat a hirdetővel

Pollák Katalin Zsófia
A referens összes hirdetése
Otthon Varázs Ingatlan
Az iroda összes hirdetése
06 70 432 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?