Dörgicse, Diófa utca Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 3760 m2
Azonosító: 32499597
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Leírás

KÉT ÉPÍTÉSI BELTERÜLETI TELEK KISDÖRGICSÉN, A NYUGALOM SZIGETÉN! KÉT IGAZI KURIÓZUM SZÁMBA MENŐ, BELTERÜLETI, ÁTMENŐ FORGALOMTÓL MENTES, CSENDES, GYÖNYÖRŰ TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN TALÁLHATÓ, ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ, MELYRE AKÁR KÉT 300 NM-ES HÁZ IS ÉPÍTHETŐ!!!
Kisdörgicse, Balatonakalitól 4 km-re, Balatonfüredtől 17 km-re található. A pár utcából és alig 30-40 telekből és házból álló kis település csendesen bújik meg a Balatonakalit Vászollyal összekötő út mentén.
A 3.760 nm-es belterületi építési telek két helyrajzi számon (2.051+1.709), aszfaltúton könnyen megközelíthető. A telek keleti oldalán (a falu felől) lekerített és beépített, míg a másik, nyugati oldala a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területével határos, melyen egy XIII. századi templomrom található. Ezért a telek nyugati oldala régészeti védő övezetbe tartozik, azaz mindennemű építési fejlesztési tevékenység tilos! Így a terület nyugalma és a kilátás a szemben elhelyezkedő csicsói dombra biztosított. A környezetre jellemző, hogy nagyobb méretű telkek lettek kialakítva, ezért az épületek kellő intimitása garantált. Tájjellegű családi házak illetve nyaraló ingatlanok környezetében fekszik. Az alábbi építési szabályok helyrajzi számonként értendők!
Övezeti besorolása Lf-1 (falusias lakóterület) amely a rendezési terv szerint a következő beépíthetőséget engedélyezi :
- a beépítettség legnagyobb mértéke 20%, de legfeljebb 300 nm,
- az építménymagasság legnagyobb mértéke 3,6 m
- a zöldfelület legkisebb mértéke 60%
- terepszint alatti beépítés legnagyobb mértéke 30%
Víz és csatorna közvetlenül a telek előtt telekhatáron található. Míg a villamos áram, gáz és internet (!), kb. 50 m-ről beköthető.
Az Északi parton, illetve a Balaton felvidéken ehhez hasonló adottságú építési telek nem található. Ingatlan közvetítőkre köszönöm nincsen szükségem!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Dörgicse, Diófa utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch