Dömsöd, Pest megye

Eladó szálloda, hotel, panzió
Dömsöd, Pest megye
Ár
110 millió Ft
Alapterület
546 m²
Közvetítői azonosító: COM 15-1451
Azonosító: 32586101
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

20 éve bevezetett étterem és panzió várja új lelkes tulajdonosát.
Amennyiben kedvet és tehetséget érez egy jól jövedelmező üzletbe befektetni, akkor ez a lehetőség kiváló alkalom erre.
Budapesttől ötven kilométerre Dömsöd Duna menti település, nagy forgalmú központi helyen 2001-ben megnyílt étterem-panzió várja új tulajdonosát.
Az ingatlan alapterülete összesen 546 nm, mely egy 1425 nm-s összközműves telken lett megépítve. 2021-ben a teljes épület igényesen lett felújítva, modernizálva és az éttermi rész korszerű konyhával, kisegítő helységekkel, személyzeti öltözőkkel, szociális helységekkel lett újjá varázsolva. Az épület hőszigetelt. A nyílászárók hőszigetelt nívós faablakok és ajtók. Fűtéséről és hűtéséről gázkazán, az alsó szinten padlófűtés, az emeleten elhelyezkedő szobák radiátorfűtéssel és légkondicionálókkal gondoskodnak.
A teljes komplexum klimatizált, így a vendégeknek a nagy melegben is kellemes közérzetet tud biztosítani. Az éttermi rész két részből áll, ahol összesen 80 vendég kényelmes kiszolgálására van lehetőség. Ehhez adódik még az étteremből megközelíthető alagsori 40 nm-s hangulatos borozó, ahol 20 ember tud szórakozni. A Jó időben az udvaron egy nagy 60 nm-s grillező, bárral felszerelve további 50 embernek a kellemes közérzetéhez tud környezetet biztosítani.
Az emeleti részen öt darab fürdőszobával, WC-el, klímával, TV-el berendezett szoba várja a több napra érkező vendégeket, akik akár a közeli Dunánál is találnak sétálási és pecázási lehetőséget.
Az étterem, panzió jelenleg is jelentős forgalommal működik. Minden vendéglátáshoz szükséges engedéllyel rendelkezik. A személyzet kedves udvarias és profikból áll, így biztosított, hogy a leendő tulajdonos azonnal nyereséget termeljen. A folyamatos működés érdekében lehetséges a tiszta céggel együtt átvenni az vendéglátóhelyet. A berendezések külön megegyezéssel megvehetők. Figyelemre méltó, hogy a vendéglátóegység ára gyakorlatilag egy budapesti közepes lakás árának felel meg.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés, úgy a hét bármely napján keressen és előre egyeztetett időpontban személyesen is bemutatom az ingatlant.
Amennyiben hitelre, ügyvédre lenne szüksége, úgy cégünk profi segítői rendelkezésre állnak.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel