Bezárás

Dömsöd, Dab

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 185 m²
Ár 48,9 millió Ft
  • Térkép
Molnár Anita
06 70 778 ···
Balla Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Lakás és vállalkozás együtt!
Budapesttől délre, attól 50 kilométerre, Dömsöd vízpartján eladó lett ez a 2016-ban teljes felújításon és újjáépítésen átesett bevezetett étterem, lakóház és horgásztanyák.
Az étteremben a fedett terasszal együtt, egyidejűleg 60 vendég kiszolgálására van lehetőség. Komplett berendezett a HACPP-nek megfelelően kialakított konyha és kisegítő helyiségek várják az új tulajdonost. Ki lett alakítva egy kisebb helyiség ahol akár billiárdozni vagy zenekart elhelyezni, mulatságokra van lehetőség. Külön kisebb bárrész is kialakításra került. A fűtésről és melegvíz ellátásról gázcirkó gondoskodik. Minden vezeték vadonatúj. A kertben egy teljesen berendezett télen, nyáron lakható faház és egy kész faház, mely még nincs berendezve, készült el. Ezen kívül egy téglaépület is van mely vendégszobának való kialakítása elkezdődött. A faházakat egész évben ki lehet adni, nyaralóknak és pecásoknak. A nagy telken egy felújított lakóház is található melyben 2 szoba, konyha-étkező lett kialakítva. Alatta egy kis 8 nm-s pince van. Mindez csak egy pesti kislakás áráért. Nagyon ajánljuk azoknak, akik szeretnék ezt a jövedelmező vállalkozást űzni és egyúttal lakhatási gondjukat megoldani. Lehetőség van akár a lakóházat lakni és a vendéglátóegységet kerítéssel elválasztva bérbe adni.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy keressen és a hét minden napján rendelkezésre állok a bemutatására.
Amennyiben hitelre van szüksége, úgy irodánk hitelügyintézői nagy szakértelemmel állnak rendelkezésre.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 778 ···
Üzenetet küldök