Bezárás

Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

Dömsöd, Dab

Eladó családi ház
Új építésű
Alapterület 250 m²
Telekterület 1 287 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Nagy József
06 30 700 ···
Likeingatlan Kft.
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2011
Komfort luxus
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Mindent kielégítő luxus, vidéki nyugalomban, a legjobb ár/érték arányú ingatlan kategóriájában!

Dömsödön most az Öné lehet ez az újépítésű, néhány éve épült, 3 szintes, örök panorámás családi ház. A ház, amely akár a „Szép házak” c. újság borítóján is szerepelhetne. Egyik évben nyert egy helyi „Szép házak” díjat is.

A ház az elérhető legmodernebb, legminőségibb anyagokból épült, profi kivitelezéssel. Technikai színvonala a magyar luxus ingatlanok élmezőnyébe helyezi. Egy okostelefonról, a világ bármely pontjáról vezérelheti a fűtést, szellőzést, riasztó és kamera rendszert, vagy akár az összes beépített redőnyt is mozgathatja napszaknak és időjárásnak függvényében.
Falazata porotherm n+f hőszigetelő tégla, hőszigetelő habarcsba ágyazva, melyre került 15 cm hőszigetelés, belső felületre vakolás helyett gipszkartont építettek be, a tökéletes felület, a tűzvédelem, és az optimális páraháztartás miatt. (Komoly érdeklődés esetén mellékelem a műszaki tervdokumentációt, amiben a szerkezeti elemek pontos leírása látható.)

Az utcáról egy elektromos Hörmann úszókapun keresztül állhatunk le a 2 db gépjárműnek elegendő garázsba. Mivel lejtőt alakítottak ki, ezért fűtött a lejáró felülete, így minden időjárás esetén használható marad. A garázsajtók szekcionáltak és elektromosak. A pinceszinten van egy nagyobb bicikli és motor tároló a garázsokkal egy térben, valamint egy gépészeti helyiség fatárolóval, egy külön lejáróval, további tároló helyiség, és egy külön borospince. A borospince régi bontott téglából épült.

A fűtés gépészete egy Saunier Duval 30 kw-os gázkazán, egy vegyestüzelésű szigetelt kazán, és egy 1000 literes puffertartály található, ami teljesen automatizált, WIFI-n keresztül telefonról vezérelhető. A földszint és emelet hőleadói padlófűtés, a szobákban radiátor.

A ház Elekrtolux-Beam nagyteljesítményű központi porszívóval felszerelt, ami szintén a pincében helyezkedik el. Szintenként elszívókkal, ami biztosítja, hogy a lakószinteken tökéletes nyugalomban, halkan és por visszajuttatása nélkül lehessen takarítani.
A házban Bartosz hővisszanyerős szellőztető rendszer is ki van építve, természetesen ez is vezérelhető távolról. Ennek része a nagy légszállítású, ugyanakkor rendkívül csendes konyhai elszívó is, természetesen külön, önálló körön, aminek hála, semmi ételszag és gőz nem marad a konyhában főzés közben.

A pincéből a földszintre egy belső lépcsőházon keresztül is lehet közlekedni. Innen pedig az emeletre, egy ledekkel megvilágított fa lépcsőn keresztül jutunk

Az épületen a legmodernebb fa nyílászárók lettek beépítve, 3 rétegű üvegezéssel, argon gázzal töltve. A téglafal külső síkjába lettek kitolva, a tökéletes szigetelés érdekében, kívül mészkő párkányok díszítik. A tetősík ablakok Velux márkájúak.

A világítás a legtöbb helyen mennyezetbe épített, rejtett spot lámpák, de akad közte néhány egyedi világítótest. Például a nappaliban lévő Swarovskira hajazó lámpa.

A mosókonyhában mosó és szárító gépnek is van kiépített hely.

Összközműves: Elektromos áram, víz, gáz, csatorna, tv-internet-telefon.

A tetőfedés anyaga Bramac betoncserép. A földszinten van egy nagyméretű fedett terasz a baráti vagy családi összejövetelekhez, közvetlen kapcsolattal a konyhából. Az emeleten szintén egy nagyobb terasz található, melyről pazar örökpanoráma nyílik.

Az 1287 m2-es kert parkosított, körben tujasorral, ami megadja az intimitást. Esőérzékelős locsoló rendszer van kiépítve, 12 körös mágnesszelepekkel vezérelve, időzíthető. Ebből 8 kör a pázsitot locsolja, rejtett spinklerekkel, a másik 4 kör a hátsó elszeparált hobbykertnek a csepegtetős öntözéséhez van. Az esővizet egy rejtett szikkasztóba vezetik el.

Amennyiben ilyen ingatlan vásárláson gondolkodik, és megfelelő fedezett rendelkezik hozzá, jöjjön el, és legyen az Öné ez az álom otthon. Valamint, további kérdés esetén hívjon nyugodtan.

Nagy József
Likeingatlan Kft.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 700 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk