Domoszló, Heves megye

Eladó erdő
Alapterület 600 m²
Telekterület 540 000 m²
Ár 499 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 659 ···
 

Eladó erdő

******HORGÁSZTÓ ÉS ERDŐ DOMOSZLÓN ELADÓ****
Domoszlón kínáljuk eladásra az ország egyik legtisztább vizű, háborítatlan környezetű tavát. Az önálló vízellátással és vízgyűjtő területtel rendelkező tó ritka befektetési lehetőség magánszemélyek, vagy cégek számára.

Az 54 hektáros területből 51 hektáros a mesterséges kialakítású tó, ami jelenleg horgász paradicsomként működik és 3 hektár területű az erdő. A tó kiemelkedő halállományának egyik titka a hegyekben eredő Berek-patak, aminek a vize táplálja a tavat. Teljesen önfenntartó vegetáció alakult így ki. Átlagos mélysége 2,5–4,5 méter.

A kristálytiszta vizű horgásztóba rendszeres haltelepítés történik. A halak számára rendkívül kedvező élettérnek köszönhetően kivételes mennyiségű és minőségű halállomány alakult ki.

A tó adottságainál fogva akár jet ski és vízisport parkká is alakítható, valamint a kellemes környezet alkalmas étterem, szálloda, idősek otthona, orvosi központ kialakítására, illetve esküvői, csapatépítő helyszínnek is. A tó partján az infrastruktúra kiépített, azaz vezetékes villany és víz megtalálható, a gázt gáztartály biztosítja.

A területen a tó mellett még helyet kapott:
- 225.85 nm-es épület (étterem, rendezvényterem, vendég zuhanyzók és mosdók)
- 375 nm-es raktár

Elhelyezkedés:
A tó a Mátra déli oldalának egyik, mély völgyében fekszik, a Mátrai Tájvédelmi Körzet része. Budapesttől 90 km-re, könnyen megközelíthető, autópályán vagy főúton. A területhez aszfaltozott út vezet.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Szántó Ili
A referens összes hirdetése
06 30 659 ···
 
Csalogány Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?