Bezárás

Dombóvár, Sellő utca 18.

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 180 m²
Telekterület 300 m²
Szobák száma 3 + 2 fél
Ár 23,95 millió Ft
  • Térkép
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 30 506 ···
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
lna megye Dombóvár-Gunaras üdülőövezeti részén elhelyezkedő, 1987-ban épült, tégla - vasbeton szerkezetű, pince, földszint és tetőtér
kialakítású, folyamatosan karbantartott, összkomfortos, üdülőként nyilvántartott és használt ingatlan eladó.
Az egykori Sellő panzió a Sellő utca 18. szám alatt található. A telek 300 m2 (sík területű), melyen a 3 szintes épToület összterülete 180m2. Az emeleten 3 szoba 1 fürdőszoba és egy külön WC helyiség van, a földszinten 1 szoba és egy nappali mellett tároló, fürdőszoba és WC van. A földszinten két bejárat található, egy elöl, illetve egy a nappaliról nyíló hátsó teraszról (ami fedett és 18m2). A pince helységben került kialakításra a teljesen gépesített konyha (mellette egy tároló) és az ebédlő/társalgó (kb 42 m2) funkciót betöltő közösségi helyiség. A pince szintre egy külső bejáraton és a lakásban lévő a 3 szintet összekötő belső fa lépcsőn lehet lejutni.
Az ingatlan víz, villany és szennyvíz közművekkel ellátott, a fűtés fa tüzeléses kandallóval és 3 (LG, távirányítású) klímaberendezéssel oldható meg, utóbbiak hűtésre is használhatóak. Az ablakokon kívülről fa spaletták vannak.
Az udvaron 7 m2-es faszerszámtároló van, tűzrakóhely és több gépkocsival is egyszerűen be
lehet állni illetve az épület előtt is lehet parkolni. Az épület körül pázsittal és díszfákkal beültetett parkosított, zárt udvar (többségében sövény és fenyő borítású) van kialakítva. A fenyőkön időnként társbérlőként néhány mókus is beköszönt.

Kapcsolat a hirdetővel

Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 30 506 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk