Domaszék, Csongrád-Csanád megye

Eladó tanya
Domaszék, Csongrád-Csanád megye
Ár
39,9 millió Ft
Alapterület
125 m²
Telekterület
3090 m²
Szobák
4
Azonosító: 32430922
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
egyéb
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nincs megadva
Pince
van
Parkolás
önálló garázs

Leírás

Domaszék külterületén, jól járható és könnyen megközelíthető úton, 125 m2-es felújított tanya melléképületekkel, garázzsal, pincével, 3090 m2-es telken eladó.

A tanya a Domaszékre vezető 55-ös műúttól 2 km-re található, jól járható, homokos úton megközelíthető. A tulajdonosok 2006-ban kérték a ház ingatlannyilvántartásban történő módosítását, így egy 705 m2-es telekrész már "kivett tanya" megnevezésű, az azon elhelyezkedő 125 m2-es házzal, a körülötte lévő 2385 m2-es földterület szántó besorolású, 1,91 AK. kat. megjelöléssel.

A teljes telek 3090 m2-es, szépen karbantartott, fenyőkkel, fákkal, növényekkel, virágokkal gazdagon beültetett. Fúrt kút biztosítja az öntözést.

A 125 m2-es egyszintes ingatlan 1972-ben épült, 2010-ben kibővítették, majd 2017-ben a mai állapotának megfelelően újították fel. Az épület mellett van egy 145 m2-es melléképület is, melyet a lakóépülettel egy 28 m2-es előtér/közlekedő köt össze. Innen nyílik a ház bejárata is.
A ház nappali+3 szobás, részben vegyes falazatú, jó állapotú, száraz, a helyiségek tágasak. A szobák falai festettek, két szoba laminált parkettával, egy pedig hajópadlóval burkolt, a ház többi helyisége hidegburkolatú . A WC-s fürdőszobában sarokkádat helyeztek el, a háztartási helyiségben a mosógép mellett zuhanyzó is van.
A felújítás érintette a víz és az elektromos hálózat újravezetékezését, 3 fázis is van. A konyhában szép állapotú konyhabútor és bárpult található. Az ablakok thermoplan üvegezésű, hőszigetelt, borovi fenyő nyílászárók.
A fűtés radiátor hőleadókon keresztül, egy központi vegyes tüzelésű Viadrusz kazánról működik, melyre egy 300 l-es puffertartály is rásegít. A kazánház a fedett előtérből nyílik.
A 145 m2-es melléképületben egy fűthető nyári konyha,
2 garázs, száraz pince, hombár és egy 8 m2-es helyiség található.
Az udvarban fémből készült kutya kennel van.
Az ingatlan mellett egy 2116 m2-es, kb. 700-800 akácfával betelepített erdősáv is található, ez külön helyrajzi számon szerepel, melyet jelen vételár nem tartalmaz, igény esetén megvehető, de ez külön megbeszélés tárgyát képezi.
Ajánlom mindazoknak, akik Szegedhez közel, jól megközelíthető helyen, de csendes természetben, zöld környezetben szeretnének élni!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel