Bezárás

Domaszék, Külterület

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Telekterület 32 877 m²
Ár 46 millió Ft
  • Térkép
Pechó András
06 70 611 ···
Happy-Hause BT
Üzenetet küldök

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület

Kilátás nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Eladó, Szegedtől 7km-re lévő, a bajai úti autópályafeljárótol, 1 percnyire található 32877 nm es, Gksz-2 es besorolású kereskedelmi és szolgáltató földterület.

Az övezetben olyan gazdasági tevékenység végzése megengedett amely
a) a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló mindenkori jogszabály szerint nem környezeti hattásvizsgálat köteles és egységes környezethasználati engedélyhez kötött létesítmények elhelyezését nem igényli.

b) a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló mindenkori jogszabály szerint nem előzetes vizsgálat köteles és a környezetvédelmi hatósági eljárás azzal zárul, hogy a környezeti hatásvizsgálatot nem kell lefolytatni, mert a tevékenységnek jelentős környezeti hatása nincs.

2. Az övezetben elhelyezhető továbbá

a) gazdasági épületen belül a tulajdonos vagy személyzet számára kialakított szolgálati lakás,
b) igazgatási, irodaépület
c) mező- és erdőgazdálkodási termelési (üzemi) létesítményei,
d) parkolóház, üzemanyagtöltő,
e) sportcélú építmény
f) közösségi szórakoztató épület.

A telek vagy telkek legkisebb kialakkítható területe 2000.nm. , szélessége 25.m-, beépíthetősége 30%, zöldfelülete 30%, az épület vagy épületek legkisebb magassága 4.0. m. a legnagyobb magassága 10.0.m.

A terület közvetlenül aszfaltos út mellet, viszont a főútról nézve nem túl feltűnő helyen található.
A közelbe kettő buszmegálló is rendelkezésre áll. Gyalogosan, az egyik megálló 4 percnyire (zákányszéki úton), a másik 7és fél percnyire ( bajai úton).
A területen található a MOL tulajdonában lévő, részlegesen lezárt termálvízkút. A mélyfúrás egyéb célú hasznosítása elől a MOL nem zárkózik el.
Továbbá a földterületen van egy 140 nm es lakóház, plusz gazdasági épület. A főépület teljes felújítást igényel de lakott, vagy lebontandó.
Ipari áram, és három fúratott kút is rendelkezésre áll, a gázvezeték rendszer a közvetlen szomszédig van kiépítve. Szeged, és az autópálya közelsége miatt, az ingatlan számtalan lehetőséget rejt magában . A hírdetés további információkkal folyamatosan bővül.

Hívjon a megadott telefonszámon a hét 7 napján. Köszönöm a figyelmét.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 611 ···
Üzenetet küldök