Bezárás

Doba, Veszprém megye

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 80 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Jenet Gábor
06 70 885 ···

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort komfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 2
Lift nincs megadva
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás nyugat
Kilátás udvari
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér legfelső emelet, nem tetőtéri
Parkolás önálló garázs
Veszprém megye, Doba, emeleti nagy lakás eladó!
A 4 lakásos ház a település központjában helyezkedik el, az ingatlanhoz tartozik egy zárt udvar garázzsal és tároló helyiségekkel.
Az első emeleten lévő 80 nm-es házrész kiváló elrendezésű, praktikusan berendezhető. A nagy konyhában főzésre és fűtésre sparherd szolgál, a konyhabútor része az árnak. Innen nyílik két nagy külön-bejáratú parkettás szoba. Ezekben jelenleg fűtés nincs, a kémény csatlakozás adott. A fürdőszoba kályhával fűthető, a meleg vizet villanyboyler adja. A ház falai kifejezetten vastagak, kiváló szigetelésűek, így a fűtési költség alacsony.
A ház felett dupla-szintes padlás helyezkedik el, a tető cseréppel fedett, a padlás járószintje még a grófi korból való téglával szépen kirakott.
Az udvarban gáz csatlakozási lehetőség van kiépítve. Innen nyílik a lakáshoz tartozó garázs és több tároló helyiség, ezek összesen 40 nm alapterületűek. A 6 x 4 m-es garázsban nagyméretű jármű tárolása is megoldott.
A Somló hegy lábánál fekvő rendezett településen posta, 2 bolt található, heti 2 alkalommal orvosi rendelés van. Gyógyszertár pár km-re Somlószőlősön érhető el. Óvoda van, az önkormányzati ügyek is helyben intézhetők. A környező településeken lévő iskolába a gyerekeket iskolabusszal szállítják.
További információkért hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 885 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk