Bezárás

Doba, Veszprém megye

Eladó családi ház
Alapterület 64 m²
Telekterület 1 379 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Ludvai József
06 20 935 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950-1980 között
Komfort komfort nélküli
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás udvari beálló
A Somló-hegy lábánál elterülő faluban eladó egy családi ház. Doba a környező falvakat meghaladó infrastruktúrával, szolgáltatásokkal rendelkezik.
A vegyes falazatú ház és a folytatásában épített melléképületek egy összesen 1379 m2-es, két helyrajzi számon lévő telken állnak. A mintegy 64 m2-es lakórész beköltözés előtt külső-belső felújításra szorul a feladatát még ellátó tetővel együtt. A fagerendás épület betonozott födémes. A víz egy kerti csapig lett bevezetve, a csatorna rákötési pontja is telken belül van. Gázcsonk a ház tövénél található.
Fürdőszoba, wc az épületben nem lett kialakítva. Fűtését kályhákkal oldották meg. A lakórész folytatásában egy 16 m2-es tároló, alatta egy kőből kirakott kis pince van. A további épületrészekkel (pajta, istálló) együtt ez is jelentős felújítást igényel. A szükséges javításokat követően kellemes otthonná alakítható az ingatlan. A körbe kerített telek karbantartása folyamatos, könnyen alakítható az új tulajdonos céljai szerint. Az udvar első része a nagy diófával és a kúttal kifejezetten hangulatos. Különleges háttérképet ad a közeli Somló-hegy a jól kivehető várrommal.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés, kérem keressen a megadott elérhetőségen.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 935 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk