Diósd, Árpádház-lakópark

Eladó lakóövezeti telek
Diósd, Árpádház-lakópark
Telekterület
22994 m²
Azonosító: 31979765
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
30%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

Diósd egyik legfelkapottabb részén, az Árpádház lakóparkban kereskedelmi és/vagy lakócélra alkalmas építési telek eladó.

VT-8 övezet, 2500 m2-enként kétlakásos lakóépületekre is felosztható. HÉSZ (1) bekezdés szerinti rendeltetésű épületek és legfeljebb kétlakásos lakóépületek elhelyezésére szolgál, valamint az övezetben olyan építmények is elhelyezhetők, amelyek a terület fő rendeltetésével összhangban vannak, és azt szolgálják.

Vissza nem térő lehetőség a fele részben már belakott, folyamatosan bővülő, nagy vásárlóerővel rendelkező tulajdonosok által lakott lakópark kereskedelmi célú kiszolgálására. A közművek a telekhatáron talajszint alatt, 22.994 nm-es telek, aszfaltozott utcák, kiépített közvilágítás. Kiváló infrastrukturális és közlekedési viszonyok. A beépítési paraméterek: szabadonálló beépítési mód, 2500m2 kialakítható telekterület, 30%-os beépíthetőség, 7,5 méteres épületmagasság, 55%-os legkisebb zöldfelület. A közművek a telekhatáron találhatók, az elektromos áram földkábelen érkezik. Építési telek. A hirdetési ár bruttó ár, mely tartalmazza az ÁFA összegét is.Az ingatlan a főváros tőszomszédságában fekszik, autóval néhány perc alatt elérhető az M0-ás autópálya. Vevőinknek kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókkal, teljes körű hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Az adásvételhez szakértői támogatást nyújtunk, a szerződés megkötéséhez igény esetén megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel