Devecser, Szent Imre utca 32.

Eladó telephely
Alapterület 3 900 m²
Telekterület 2 400 m²
Ár 65 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 705 ···
Priczel Zoltán
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Devecserben eladó, Vasútállomás szomszédságában az IPARIMALOM!

Devecser jelenleg is fejlődő Iparral rendelkezik, kiemelkedően jó elhelyezkedéssel bír. Ajka 10 km, Veszprém 40 km, Szombathely 75 km. Az épület együttes a 8 sz. főúttól 150 m-re található, aszfalt úton megközelíthető, súlykorlátozás nincs. A Vasútállomás közvetlen szomszédságában, targoncával is megközelíthető (30 méter). Ipari árammal és engedélyekkel rendelkezik.

A korábbi terménydaráló (Malom) üzemet gumiőrlővé alakították. Erre a tevékenységi körre jelenleg is alkalmas és engedéllyel rendelkezik az üzem. Az eredeti rendszer visszaállítható „minimális” költséggel. Az ingatlan a folyamatos karbantartásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően működő képes állapotban van.
Aki megvásárolja, annak nem épületek helyreállítására kell a pénzt fordítania. Egy nagytakarítással és specifikus átalakítással üzembe helyezhető a telephely. Az üzem területén biztonsági és kamera rendszer működik.

Malom: 4szintes, minden emelet 360nm
-Tökéletes statikai és esztétikai állapotban található az épületben, a termény liftek és a silók is kifogástalan állapotban vannak és működnek. Új nagy teljesítményű elektromos rendszert kapott.

Raktár:
- 560 nm téglaépület.
- 470 nm csarnok. Közel 100 nm az épületben, további helyiségek: iroda, öltöző, vizesblokk.

Javító műhely: 151 nm téglaépület.
-120 nm Csarnok, 31 nm mellékhelyiségek és öltözök.

Garázs: 413 nm téglaépület
-223 nm csarnok, 190 nm raktárhelyiség (3 db)

Iroda épület 284 nm Két szintes téglaépület, lapos tetővel (2017-ben újra szigetelve). Az épület teljes fűtés, víz, elektromos hálózata 2017-ben korszerűsítve.
-142 nm földszinten: szociális helyiségek, irodák, kisebb tárolók.
-142 nm emelet: irodák, 3 db egymástól független garzonlakás, étkező.

A telephely teljes udvari területe aszfaltozott, kamionok behajtására alkalmas. Az ipari kapuk teherautókra és nagy méretű járművekre lettek kialakítva.
A hirdetésben nettó Ár szerepel!!

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését vagy további információra lenne szüksége, forduljon hozzám bizalommal!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Priczel Zoltán
A referens összes hirdetése
06 70 705 ···
Duna House Veszprém 3. Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?