Bezárás

Deszk, Alkotmány utca 75.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 550 m²
Ár 98 millió Ft
  • Térkép
Gál Judit
06 70 716 ···

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 300 000 Ft/hó
Csongrád megyében, Deszken a forgalmas főutcán ismert cukrászműhely, cukrászdával és családi házzal együtt eladó.
A tulajdonos nyugdíjba vonulása miatt eladó, 2141 nm-es telken, egy teljesen felszerelt közel 315 nm-es cukrászda és cukrászműhely, valamint a 235 nm-es családi ház. Mindkét épület belső 2 szinttel rendelkezik. A cukrászda évtizedek óta szolgálja a környék magán és céges, valamint a városi közületek igényeit és megrendeléseit, mely értékes és jövedelmező ügyfélkört jelenthet a leendő tulajdonos számára.
A cukrászda közvetlen nagy forgalmú útról nyílik, előtte terasszal. Jól megközelíthető, jól látható. A földszinten helyezkedik el az üzlettér, mögötte a műhely. Az emeleti részen később került kialakításra egy étterem ahol kisebb családi, baráti rendezvények is lebonyolíthatók. Ezen a szinten került kialakításra a dolgozói öltöző is. A cukrászdában és a cukrász műhelyben maradnak a gépek és bútorok, berendezési tárgyak.
A cukrászda és a hozzátartozó családi házat egy száraz kapubeálló köti össze, amely több autóbeállásra is alkalmas.
A házat a vállalkozó és családja lakja. Ezt az ingatlant is megvételre ajánlják, benne van az árban. A ház földszintjén található egy étkező, nappali, terasz, 2 szoba, 2 fürdő, WC. A beépített tetőtérben, 2 szoba, tároló és közlekedő. A házhoz hozzáépítettek egy konyha-étkezőt ahol a család mindennapi étkezése folyik. Innen és a nappaliból is közvetlen kijárat nyílik a fedett teraszra és a csodálatos parkosított kertre, úszómedencével. A szorgos és fárasztó napok után jól esik egy csodás fürdőzés a medencében illetve itt tud pihenni a család apraja-nagyja.
A ház falai festettek, ablakai korszerű hő-és hangszigetelt műanyagok, illetve a tetőtérben fából vannak.
Amennyiben olyan érdeklődő van aki a cukrászdát külön szeretné a lakóház nélkül, abban is partner a tulajdonos.
Vállalkozó és befektető érdeklődőink részére teljes körű műszaki és üzleti tartalommal nyújtunk tájékoztatást, valamint megbízható ügyvédi és banki kapcsolati háttérrel tudjuk támogatni befektetését.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 716 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk