Deszk, Csongrád-Csanád megye

Eladó családi ház
Deszk, Csongrád-Csanád megye
Ár
103,55 millió Ft
Alapterület
570 m²
Telekterület
2141 m²
Szobák
5 + 2 fél
Közvetítői azonosító: COM HZ023320
Azonosító: 32556670
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Duna House Szeged Oroszlán Keleti Ilona) összes hirdetéséhez
Keleti Ilona
Duna House Szeged Oroszlán Keleti Ilona
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
gázkazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

CSALÁDI HÁZ CUKRÁSZMŰHELLYEL!
A családi ház és a cukrászműhely külön is megvásárolható, ebben az esetben a ház ára 50.000.000 Ft a cukrászda 60.000.000 Ft + igény esetén a benne levő gépek, eszközök ára megállapodás tárgyát képezik a tulajdonossal.Az ingatlan Deszk szívében található 2141 nm-es telken, az emeletes családi ház mérete 230 nm, az ékes cukrászműhely és a hozzá tartozó cukrászda 340 nm, melyek egyben eladóak. A ház kapuján belépve nagy autóbeállón (akár 4 autó is elfér) keresztül juthatunk az udvarba, ahol egy 41 nm-es hangulatos, fedett terasz áll rendelkezésre, családi ebédek, baráti összejövetelek tökéletes helyszíne. Az eredetileg üzletrésznek kialakított helyiség használatát tekintve több célnak is megfelelhet, jelenleg előszoba/tárgyalóként használják a tulajdonosok, egyik ajtaja a teraszról nyílik, az utca felől pedig üveges ajtón keresztül juthatunk be. A földszinten található nappaliból 2 külön szoba nyílik, melyek utcára néznek, napfényesek. A nappali széles ablakkal ellátott, a fedett teraszra néz, a lépcső innen vezet fel az emeletre. A fürdőszoba és a WC külön helyiségek, ablakkal rendelkeznek, a WC mellett egy praktikus, külön tusolónak kialakított helyiség található. Az étkezőt boltív választja el a nappalitól, ahol egy nagyméretű étkezőasztalnak, tálalónak egyaránt biztosított az elegendő hely. A konyha megközelíthető lépcsőn keresztül az étkezőből, illetve ajtaja udvarra nyílik, egy étkezőasztal kényelmesen elfér benne. A földszinten a nyílászárók cseréje megtörtént, az utcára néző szobák redőnnyel rendelkeznek. Az emeleti közlekedőből 3 külön szobába juthatunk: helyett kapott egy tágasnak ható, napfényes tetőtéri szoba, innen nyílik még egy kis szoba, mely leginkább tárolása alkalmas, megtalálható még egy utcára néző, világos szoba (új nyílászáróval), illetve egy udvarra néző félszoba (új nyílászáróval). Az emeleten rendelkezésre áll a padlástér is. A fedett terasszal szemben a kis halastó díszíti az udvart, tovább haladva térkővel kirakott út húzódik a kert végéig, a füvesített udvarban került kiépítésre a 8 m×4 m-es medence, mélysége 1,2 m. Mindkét épület teljesen különálló közüzemi órákkal rendelkezik: családi ház 3x25 A, üzlet: 3x55 A.
Az autóbeállóból nyílik a cukrászműhely belső udvari ajtaja. A cukrászda teljesen felszerelt, jelenleg is használatban van, amennyiben a gépeket szeretné megvásárolni, az külön megállapodás tárgyát képezi a tulajdonossal. A cukrászműhely felett (az emeleten) utcára néző, hangulatos, kisebb rendezvényeket tökéletesen kiszolgáló helyiség is megtalálható. A cukrászda üzlethelyisége teljesen felújított, klímával ellátott.

Amennyiben az új tulajdonos tovább kívánja üzemeltetni Deszk ékes cukrászdáját vagy vállalkozásának keres ideális helyet és egyben tágas családi házba szeretne költözni, úgy a tökéletes lehetőség itt kínálkozik.

További információkért szívesen állok rendelkezésére. Jöjjön el és nézze meg!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Duna House Szeged Oroszlán Keleti Ilona) összes hirdetéséhez
Keleti Ilona
Duna House Szeged Oroszlán Keleti Ilona