Bezárás

Decs, Széll Judit utca 22.

Eladó családi ház
Alapterület 94 m²
Telekterület 1 439 m²
Szobák száma 2 + 1 fél
Ár 6,9 millió Ft
  • Térkép
06 30 941 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950-1980 között
Komfort komfort nélküli
Energiatanúsítvány I
Épület szintjei földszintes
Fűtés házközponti, vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Eladó Decsen, jó környéken, a Széll Judit utcában egy 1439 m2-es 30%-os beépíthetőségű telken egy teljesen felújítandó pince-földszint-tetőtér kialakítású családi ház.

A ház 8,4 x 10,4m = 87m2 földfelszíni alapterületen épült fel a 70-es évek elején. A félig földbe süllyesztett, teljesen száraz pincében egy 28 m2-es kazánház, a földszinten egy 54 m2-es, a tetőtérben pedig egy 40 m2-es lakótér került kialakításra. Ezek az építéskori szabályozás szerinti adatok, a pontos méretek a 3 csatolt alaprajzon megtalálhatók.

A ház jelenlegi állapotában lakhatásra alkalmatlan. Nincs bekötve a víz, villany, gáz, hiányoznak a radiátorok, a szaniterek és a kazán. (Korábban gáz és vegyes tüzelésű kazán egyaránt volt.)
Van viszont egy önálló, üzemképes WC.
A gáz és az ivóvíz hálózat csatlakozása a telken belül, míg a villany közvetlenül a telek előtt van. A szennyvíz be van kötve a csatornahálózatba.

Az épület alapzata statikailag szilárd kő és beton, főfalazatai 30cm-es, míg belső válaszfalai 12cm-es téglából készültek. Ennélfogva a ház felújítható, vagy teljes átépítésével egy korszerű lakóház alakítható ki belőle. Példának egy lehetséges kialakítható épület látványtervét csatoltam.

Az udvar első része füvesített, a hátsó része kert és gyümölcsös.
A telken megtalálható még egy közelmúltban elbontott nagyméretű melléképület és egy nyári konyha beton alapzata, ill. falai.

FALUSI CSOK vehető igénybe a vásárláshoz és a felújításra 2022 június 30-ig.
Hangsúlyozottan NEM normál CSOK, csak falusi.

A házra a közművek hiánya miatt lakáscélú hitel nem vehető igénybe.
Mindazonáltal ha valaki komolyan gondolja, hogy nekilát a ház felújításának, annak ez nem lehet probléma, tapasztalt hitelközvetítők meg tudják oldani más fajta hitellel. Ennek törlesztése ugyan havi pár ezer forinttal drágább lesz, de higgye el, hogy mindent összeadva még így is megéri.
"Ami elvész a vámon, bejön a réven" - kérje segítségemet.

Figyelmükbe ajánlom az alábbi finanszírozási lehetőségeket is:

- ÁFA-visszatérítés: 5 millió Ft-ig visszaigényelhető a házfelújítás anyag- és munkadíjának 27%-os ÁFÁ-ja a Falusi CSOK területén. (5 MFt ÁFA bruttó 23.5 MFt ÁFA-s számlából jön össze. Természetesen ennél kevesebb összegű ÁFA is visszaigényelhető.)

- Babaváró hitel: Max. 10 millió Ft szabadfelhasználású gyorskölcsön, ingatlan fedezet nélkül, max. 50eFt törlesztéssel havonta, a 3-ik gyerek megszületése esetén 100% hitel-elengedéssel.

Kérje e-mailben a Falusi CSOK és a lehetséges egyéb támogatási formák, hitelfelvételi lehetőségek összegyűjtött részletes információs anyagát.

Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, várom hívását.

Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek! Köszönöm.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 941 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?