Bezárás

Debrecen, Hétvezér utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 100 m²
Ár 32,5 millió Ft
  • Térkép
06 20 413 ···
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950-1980 között
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs
Az ingatlan a Hétvezér utcában sarki telken helyezkedik el, lakó és kereskedelmi ingatlanok közelében. A 620 m2 nagyságú sarok teleken egy földszinti üzlethelyiség és egy 2000-ben újjá épített raktár található, melyek együttes mérete 100 m2. Az épület külső falfelületei vakolva, festve, a belsők festve, csempézve vannak. A külső nyílászárók műanyag, illetve fém, a belsők ajtók hagyományos fa szerkezetűek. Az épületben a fűtést gázkazán és radiátor, a melegvíz ellátást villanybojlerek szolgáltatják éjszakai áramról. Az ingatlan automata kapuval ellátott, közművesített és üzlethelyiségnek minősített, tehát hivatalosan lakhatásra nem alkalmas. A telek méretének köszönhetően telephelynek, illetve kereskedelmi üzlet működtetésére hasznosítható.

Ezen ingatlan elsősorban a mellette lévő 500 m2-es telken fekvő 200 m2-es lakó ingatlannal és 70 m2-es garázzsal együtt eladó, a két telek átjárható. A feltüntetett ár a sarki telekre vonatkozik. A mellette lévő lakóingatlan + 69,5 mFt. Együttes vásárlás esetén jelentős kedvezményt biztosítunk. Az ingatlan hirdetése itt található: https://ingatlan.com/31698311


A két telek több mint 1100 m2-es, így a rajta fekvő épületekkel ideális olyan vállalkozóknak, aki a lakást, üzletet és telephelyet egyben szeretnék tudni.

Az ingatlan per és tehermentes.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 413 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?