Debrecen, Acsádi út

Eladó tanya
Videó elérhető
Debrecen, Acsádi út
Alapterület
64 m²
Telekterület
60000 m²
Közvetítői azonosító: COM M201411
Azonosító: 32430240
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Balla László
Referens összes hirdetése
OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva

Leírás

Debrecen és Martinka között a golfpálya szomszédságában eladó egy 6,5 HA erdős terület.
Ebből közel 1 HA művelés alól kivett területen egy tanya jellegű kis pihenő üdülő lett kialakítva. Egy beton alapra , nagy méretű vályogból, külső belső sár tapasztással valamint vastag nád tetővel építettek egy kis autentikus paraszt házat. Jelenleg 1 szoba, konyha, fürdőszobás, de a garázsból könnyen ki lehet alakítani a második szobát is.
Villany, illetve a fúrót kútról bevezetett víz teszi komfortossá a kis házat. A fűtés pedig gáz konvektorral van megoldva egy nagy, 1 szezonra elegendő gázt tartalmazó tartályból.
Az udvaron egy gyönyörű szép nád tetös filagória kellemes időtöltésre add lehetőséget , illetve egy itt található kemencében nagyon sok finom étel készíthető.
A területen több gyümölcs fa, valamint konyha kert is található így minden bió gyümölcs és zöldség megterem amire szükség lehet egy egészséges háztartásban.
Az egész területet árnyékot adó nagy fák ölelik körbe és a szomszédos erdő nagyon jó friss levegőt biztosít.
Kiválóan alkalmas lehet egy családnak ha el akarnak szakadni a város zajától, akár teljesen önellátó kis bírtok is lehet. Akár hétvégi pihenésre ,vagy szabadtéri rendezvények kiváló helyszíne is lehet.
A tulajdoni viszonyok rendezettek, az ingatlan per- és tehermentes. Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal! További kérdéseire készséggel válaszolok! Akár hétvégén is! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek valamint Csok ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.
Bemutató video megtekintése az alábbi linken:
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Balla László
Referens összes hirdetése
OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Iroda összes hirdetése