Bezárás

Debrecen, Nyugati utca 26.

Eladó házrész
Alapterület 235 m²
Telekterület 454 m²
Szobák száma 7
419 250 € 135 millió Ft
  • Térkép
06 30 944 ···
Üzenetet küldök

Eladó házrész

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 45 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás utcai
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Az ingatlan 2009 évben épült 3 szintes, kifejezetten igényesen kialakított színvonalas, minőségi anyagokból épült társasház. Ennek oka, hogy az építéskor már azzal a szándékkal építettük a házat, hogy a földszintet megtartjuk, az emeleti részeket értékesítjük. Ennek most jött el az ideje. Ezért lett társasházzá alakítva az ingatlan, hogy az értékesíthetőség egyszerűbb legyen. A ház földszintjén a cégünk hajtástechnikai szaküzlete működik. Az emeleten és a tágas tetőtérben 3 igényes lakás van kialakítva, 2 nagyobbat jelenleg irodaként használják a bérlők. Az első emeleten lévő utcafronti lakás 108 m2, a hátsó udvarra néző kis lakás 27 m2. A tetőtérben lévő lakás 74 m2 alapterületű. Továbbá egy 16 m2 külön helyiség is van a tetőtérben. A kettő utcafronti nagy lakás belső kétszintes lakásként vannak kialakítva de a kialakítás jellegéből adódóan egyszerűen leválaszthatóak és teljes értékű külön lakásonként is használhatóak. Az emeleti részek az udvarról nyíló külön bejáratú tágas és világos lépcsőházon keresztül közelíthetőek meg. Az eladásra kerülő ingatlan rész összes négyzetmétere természetesen a közlekedők, lépcsőház, stb miatt a megadott négyzetmétereknél több. Konkrét érdeklődőknek meg tudjuk küldeni az ingatlan építészeti rajzát. A lépcsőház teljes egészében a vevő tulajdonába kerül, hisz az csak az emeleti lakások és a tetőtéri helység megközelíthetőségét szolgálja. A lépcsőház aljában külön szerver szoba van kialakítva. A társasházi részhez a belső zárt, automata kapun át megközelíthető udvaron parkolóhelyek tartoznak. Az udvarról nyílik a zárt kuka tároló helység. Az ingatlan riasztóval ellátott, az udvar és az utcafront kamerákkal megfigyelt területek. A társasházi részek önálló mérőórákkal és önálló gázkazánokkal rendelkeznek. Fűtés padlófűtés/radiátor kombinációjával van megoldva. Víz és villanyóra szintén önálló a társasházi részekre nézve.
Elhelyezkedés tekintetében egyik irányban a busz végállomás, másik irányban egyaránt pár perc séta a TESCO. A tömegközlekedés is kiváló.
Az eladásra váró társasházi részben jelenleg bérlő tartózkodik 2021.04.30.-ig. Eddig az időpontig a bérleti szerződést azonos feltételekkel a vevőnek kötelessége fenntartani.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 944 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk