Bezárás

Debrecen, Csapókert

Eladó családi ház
Alapterület 105 m²
Telekterület 540 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Tokaji Anna Mária
06 20 942 ···
Tokaji Anna Mária
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko), gáz (konvektor)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
CSAPÓKERT szívében, a Liget tér közvetlen közelében, csendes kis utcában, 540 nm-es telken eladó egy 2 házból álló családi házas ingatlan. A nagyobb ház 76, míg a kisebb ház 29 négyzetméter hasznos alapterületű. Található még a nagyobb ház mellett egy 5,7 négyzetméteres tároló, egy 16 nm-es garázs, valamint a nagyobb ház alatt egy 6,5 négyzetméteres, száraz pince is. Mindkét házat folyamatosan karbantartották. A kertben ásott kút és szalonnasütő hely is van.

A NAGYOBB HÁZ az 1960-as években épült téglából, cserép fedéssel. A 76 négyzetméter hasznos alapterületű épület - amelynek minden helyiségén ablakok vannak - világos, kellemes hangulatú, és a kétszárnyú ajtókkal, az egyenként 20 négyzetméter alapterületű szobákkal, valamint a nagyméretű ablakokkal polgári hangulatot sugárzó. Az étkezőkonyha, amelynek ablakai a kertre néznek, korábban közvetlen kertkapcsolattal rendelkezett, amely viszonylag könnyen visszaállítható.
Egyéb jellemzői:
- gázcirkó fűtés
- FÉG gázkazán
- FÉG gázbojler
- az étkezőkonyhában gázkonvektor

A KISEBB HÁZ, amely teljesen független a nagy háztól, 1980-ban épült téglából, palafedéssel. A frissen festett, 29 négyzetméter hasznos alapterületű, SZIGETELET épület teljes mértékben alkalmas külön életvitel folytatására. Előszoba-étkező-konyha-szoba-fürdőszoba-spájz, egyszóval minden található benne, ami ehhez szükséges. Ez a ház is világos, és szintén minden helyisége kap természetes fényt és szellőzést is.
Egyéb jellemzői:
- gázkonvektor
- cserépkályha
- villanybojler
- önálló mérőórák

Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában. A nagyobb ház esetében a bővítés mind hozzáépítés, mind ráépítés formájában is elképzelhető. A kisebb, hőszigetelt ház akár albérletbe is adható. A méltán kedvelt Csapókert szívében kiváló lehetőség ez az akár 2 generáció számára is alkalmas ingatlan.

Tekintse meg a fotókat és az alaprajzot is! Szívesen fogadom hívását hétvégén is. Tokaji Anna Mária

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 942 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk