Dány, Szentkirály

Eladó tanya
Dány, Szentkirály
Ár
285 millió Ft
Alapterület
300 m²
Telekterület
50000 m²
Szobák
5
Közvetítői azonosító: COM HZ0057852
Azonosító: 32594957
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
egyéb kazán, padlófűtés
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
önálló garázs

Leírás

Új tulajdonosát keresi egy Gödöllőhöz közel, Isaszeg és Dány határában elhelyezkedő, hangulatos birtok, mely 5 HA, jelenleg is művelés alatt álló területen helyezkedik el.
A telken egy 256 m2-es , 2 hálószobás, amerikai konyhás nappalival rendelkező ,2000-ben épült, tágas főépület, illetve egy felújított, 64 m2-es, kisebb ház kapott helyet..
A két épületet egy hangulatos, beépített grill terasz köti össze. Az épülethez tartozik egy két autó beállására alkalmas, elektromos ajtókkal felszerelt ,padlófűtéssel ellátott garázs, ebben a helységben kapott helyet a kazán, mely fatüzelésű, elgázosító rendszerrel működik, ezáltal a megszokottól eltérő módon nem igényli, hogy folyamatosan figyeljünk rá. Az ingatlanban helyet kapott sparhelt, illetve egy kemence is..Az ingatlan beton alappal rendelkezik, klimatizált, a fő épület falazata tégla, a kisebbik ingatlan vert falazattal épült.

A területen található egy cca 500 m2-es akár állattartásra alkalmas épület (hangár), melyben minimum 9 db 3x3-boksz kialakítható vagy takarmánytároló, nyerges ,fedett pálya, stb. Jelenleg mezőgazdasági gépek tárolására szolgál. . A területen többek közt homoktövis ültetvény, erdő is megtalálható, valamint épültek további melléképületek, melyek baromfi, sertés illetve egyéb jószág tartására tökéletesen alkalmasak. Több ponton beléptető rendszer működik, mely jelzi az ott lakóknak, ha valaki belép a területre.Közművek tekintetében a vízellátást fúrt kút biztosítja, az egész terület öntözőrendszerrel ellátott. Kiválóan alkalmas gazdálkodásra, több generáció együtt élésére, esetleg falusi vendéglátásra, táboroztatásra .

A környék csendes, nyugodt, igazi vidéki hangulattal rendelkezik., közvetlen környezete már természetvédelmi terület. Megközelíthetősége kiváló, autóval Budapest 35 perc alatt elérhető, a távolsági busz gyalogosan pár perc. A műúttól makadámút vezet a főépületig, ezáltal a téli vagy esőzéses időszakban is tökéletesen járható. Az ingatlan akár teljes bútorzattal együtt is eladó. Igény esetén további földterületek megvásárlására is van lehetőség.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel