Dánszentmiklós, Külterület

Eladó termőföld, szántó
Ár
44 millió Ft
Telekterület
100000 m²
Azonosító: 32592086
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Szoboszlai Katalin
Szoboszlai Katalin
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó termőföld, szántó

Leírás

Eladásra kínálunk 1 hektár területû telepített horgásztavat, melyhez szántó, legelõ és egy kis erdõ is tartozik, 10 hektár területen.
Amennyiben egy fõ a leendõ tulajdonos, a megvásárlásához aranykalászos gazda végzettség szükséges.
A horgásztó a tavalyi évben üzemelt, négyszer volt telepítve.
Fõ halfaj a szürkeharcsa, afrikai harcsa és a ponty.
Vízjogi engedéllyel rendelkezik a tó, de a hivatalos üzemeltetéshez szükséges egy halõri végzettséggel rendelkezõ személy.
A tó mesterségesen lett kialakítva, folyamatos az üzemeltetése, a tófeltöltõ rendszer és a levegõztetõ automatikusan, program szerint mûködik.
Elkezdõdött egy másik tó medrének kiásatása is korábban, de félbemaradt, így kisebb ráfordítással lehet létrehozni, a leendõ tulajdonos igényei szeint.
Fúrt kút, ipari áram, villany van. Tavaly került telepítésre egy transzformátorállomás, amely a 20.000 V feszültséget redukálja le 380 V feszültségre, így a terület villamosenergia ellátása tökéletesen megoldott.
Két rendben tartott wc és egy kis fából készült tároló található a területen. A tavon néhány fa stég lett kialakítva,melyek felújításra vagy cserére szorulnak.
A terület nagy része bekerített, gyümölcsöskertek ölelik körül, egyik oldalán árok nehezíti a bejutást. A sorompóval védett bejárattól a tóig járt földúton jutunk el.

Bővebb információval és megtekintéssel kapcsolatban várom hívását.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Szoboszlai Katalin
Szoboszlai Katalin