Dabas, Gyón Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 720 m2
Közvetítői azonosító: COM TK088384 Azonosító: 32905329
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 486
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Leírás

ÉPÍTSE FEL OTTHONÁT! ÍME A TELEK HOZZÁ!

Dabas egyik központjának csendes kis utcájában eladó egy 720 nm-es építési telek!

A 31 m-es utcafronttal rendelkező telken található egy 120 nm-es családi ház alapja. Az eladási ár részét képezi a BB energia besorolású ház teljes tervdokumentációja és az engedélyek. A körbe kerített telekre minden közmű bevezetésre került. A képen látható építőanyag (tégla, cserép) a vételár részét képezi.

Az ingatlan különlegessége, hogy a közelben minden megtalálható, mégis garantált a madár csicsergés, friss levegő, mivel az utca végén már a Natura 2000 Természetvédelmi terület kezdődik.

Kitűnő választás, ha csendes, természet közeli helyre vágyik, de a főváros adta lehetőségektől sem szeretne távol lenni.

A telektől néhány perces autóútra található a városközpont, ahol bevásárló központ, szakorvosi rendelő, óvoda, iskola, középiskola, és a hivatalos intézmények (könyvtár, önkormányzat, bíróság, földhivatal, stb.) helyezkednek el.

Dabas város mintegy 15 kilométer hosszan nyúlik el a Budapestet Kecskeméttel összekötő 5-ös főút mentén, így közlekedés szempontjából is kitűnő választás. Az M5-ös autópálya néhány percre található, melyen 30 perc alatt Budapest elérhető. Az autóbuszok Budapest, Kecskemét és a környező települések felé járnak, míg a vonatközlekedést a Budapest-Lajosmizse-Kecskemét vasútvonal biztosítja.

Amennyiben megtetszett Önnek ez lehetőség, kérem, hívjon bizalommal!

Referencia szám: TK088384

Tovább olvasom expand_more
Térkép Dabas, Gyón
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 486
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch