Bezárás

Dabas, Gyón

Eladó családi ház
Alapterület 220 m²
Telekterület 932 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Kecskés Zoltán
06 70 772 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 2001-2010 között
Komfort luxus
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gáz (cirko), egyéb
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás udvari
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
„Kisvárosi életérzés, már-már vízparti hangulat”
A mindig örök funkcionalitás és elegancia figyelembevételével tervezett és megépített családi házra hívnám fel a figyelmet azok számára, akik meglátják ennek a stílusnak a varázsát.
Ez egy egyedi tervezésű és megjelenésű családi ház, harmóniában van a környezetével, önmagával a külső-belső megjelenésével és funkciókkal. Az épület méretei úgy lettek megálmodva, hogy ne szakítsa szét a családtagokat az eltúlzott méretekkel és távolságokkal, ugyanakkor tágas belső teret és maximális komfortot biztosítson, illetve gazdaságosan üzemeltethető legyen. A ház épületfizikája kiváló (passzívház) és tervezője figyelembe vette a nyári természetes árnyékolás és a téli szolár energiahasznosítás szempontjait.
A helyiségkapcsolatok átgondoltak, minden részletmegoldás, még a bútorok is, egyedileg vannak megtervezve és a tökéletességre törekedve, kivitelezve. A lakás beépített bútorai és burkolatai valódi fából készült mestermunkák. Az épület és a berendezés egy lakható kényelmes ékszerdoboz.
A földszinti összenyitott lakóterek (nappali, konyha, étkező) együtt tartják a családtagokat. Az alagsorban kialakított rekreációs csoport, finn szauna, pihenő, jacuzzi és zuhanyzó, kiváló teret nyújtanak a lazításhoz. A felső szinteken elhelyezett hálócsoport pedig a csendes visszavonulás lehetőségét biztosítják. Az épület szervesen kapcsolódik a szintén gondosan megtervezett kerthez, amely tavasztól őszig a lakás szerves része. A kifejlett és gondozott növényzet tökéletes elszeparálást nyújt az utcán közlekedőktől és a szomszédoktól. A nagyméretű fák, és az élő kerti tó a tökéletes klímát, igazi élővilág élményét és a feltöltődés lehetőségét kínálják a ház lakóinak.
A kivitelezésnél a tulajdonos legfőbb szempontja a kompromisszumok nélküli maximális minőség volt. A házba mindenből a legjobb minőségű anyagok és gépészet került beépítésre.

A ház berendezései:
- Teljesen automatizált, légcsatornás, hangtalan légkezelő rendszer biztosítja a lakás klímáját (fűt, hűt, párátlanít, friss levegőt kever be stb.)
- A légkondicionáló kültéri egysége a kert legtávolabbi pontján van (Daikin márkájú)
- Padlófűtés Viessmann gázkazánnal
- Vízkezelés, szűrés, vízlágyítás (Bewamat DUO berendezéssel)
- Központi porszívórendszer a garázsban elhelyezett motorral
- Hansgrohe és Geberit fürdőszoba csaptelepek, szerelvények
- Saját kút és vízellátó rendszer, amely a kert automata öntözőrendszerét is gazdaságosan ellátja
- A tetőről összegyűjtött csapadékvíz zárt rendszerben van elvezetve
- Kamerás távfelügyeleti rendszer
- Automata garázsajtók és kapuk, motoros ablakredőnyök
- Nyitott égésterű kandalló belső hőcserélő acélbetéttel, ami kiváló hangulatot teremt a nappaliban
- Eredeti fa burkolatok, cseresznyefa bútorok
- Corian hézagmentes konyhapult, és beépített AEG konyhagépek

A családi háznak a nappalin és dolgozó galérián kívül három szeparált hálószobája van. Kettő gépkocsinak van zárt garázsa. Egy szó, mint száz: A nagyszerű dolgokat nem lehet leírni vagy elképzelni, azokat át kell élni. Ezért, ha úgy gondolja, hogy ez a családi ház megfelelne az igényeinek, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 772 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk