Csörnyeföld, Zala megye

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Csörnyeföld, Zala megye
Telekterület
1383 m²
Közvetítői azonosító: COM 580665
Azonosító: 32460189
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

Leírás

Zala megyében, Lenti és Letenye kisvárosok között található Csörnyeföld településhez tartozó hegyháton eladó ez a jó elhelyezkedésű zártkerti ingatlan. Az épület közel 1400 nm nagyságú területtel rendelkezik. Megközelítése autóval apró kavicsos úton megoldott. A kedves, hangulatos település mindössze néhány száz méterre található az ingatlantól, de a csend és a nyugalom így is garantált.
A felépítmény közel 20 nm nagyságú, alatta száraz pince húzódik. Az épület jelenleg nem rendelkezik közművekkel, de az utcáról a víz és a villamoshálózat beköthetőek. A helyiségek fűtése fa kandallókkal megoldható. Az épülettel foglalkozni kell, de gondos kezek között tökéletes hétvégi ház, nyaraló, pihenő hely kialakítható belőle.
A környék erdőkben, túraútvonalkban gazdag, az M7-s autópálya M70-s szakaszának felhajtója 3 kilométerre található. Ritka lehetőség az olyan zártkert, ami közel van mindenhez, mégis csendes, békés környezetben található. A kilátás a területről és az erkélyről a közeli Horvátországra gyönyörű, minden évszakban élvezetes.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.) \n
A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel