Bezárás

Csörnyeföld, Liget út 1.

Eladó családi ház
Alapterület 230 m²
Telekterület 800 m²
Szobák száma 8
  • Térkép
06 30 558 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Eladó vendéglátóegységként üzemelt épület, akár lakásnak is alkalmas.

Tulajdonostól eladó csörnyeföldi bútorozott ingatlan. Felújított belülről az épület (teljes festés, vakolással, bútorzat stb. 2016-ban), külön konyhai előkészítő készült a gyorsételekhez (pult mosogatóval, csempézés, vízbekötés), külön biliárd helyiség, a szállás része 2017. októberében kapott új parkettázást és függönyöket. Kiválóan alkalmas rendezvényekhez a 60 négyzetméteres különteremnek köszönhetően, valamint hátul található három szoba igényesen kialakított fürdőkkel (átlag 14 m2 egy szoba) azonnal kiadható szállásnak. Az épület 230 m2, külön udvarral, körbekerítve, gáz központi fűtéses, az első söntésben fatüzelésnek kémény kiállás kiépítve. Jelenleg internet szolgáltatás (optikai kábelen) be van kötve. Az épület riasztóval és kamerarendszerrel is ellátott.

Az épület helyiségei: 3db szoba külön fürdővel, mosdóval mely külön bejáratú folyosóval rendelkezik, 1db kis raktár és kazántér van még a hátsó motel részben. A vendéglátó részben a bejáratnál található külön férfi és női mosdó, jobbra a 60 négyzetméteres nagyterem, balra a söntés és a biliárd terem, a söntésből át lehet menni egy raktárba, melyből egy öltöző és mosdó nyílik valamint a nagyterembe át lehet menni ebből a raktárból. A söntésből még nyílik egy konyhai előkészítő valamint raktár egyben, melyből egy folyosóra lehet kimenni ahol külön gazdasági bejárata is van a vendéglátó résznek, továbbá a motel részt is összeköti egy ajtóval.
A tető jó állapotú, a képeken moha látszik rajta, mivel idei évben az épület előtti fenyők ki lettek vágva melyektől mohásodott, ez magától le fog jönni az elkövetkező évben.

Azonnal üzemeltethető vendéglátó egységként, szálláskiadásra vagy akár lakásként is lakható az ingatlan.

A környéken található több borászat valamint rengeteg horgászati illetve kirándulási lehetőség is adott a bányatavaknak, folyónak és patakoknak köszönhetően. A közeli M7-es autópályán könnyen és gyorsan megközelíthető a település.

A közelben található:
Autópálya felhajtó Muraszemenye: 3,7km
Autópálya felhajtó Tornyiszentmiklós 6,3km
Szlovén határátlépés 8,7km
Horvát határátlépés 13,4km

A feltüntetett ár a 27% áfát tartalmazza!

Beszámolhatunk egyeztetés után: lábonálló erdőt Zala, Vas, Somogy megyében (terület nélkül), téglaépítésű lakást Nagykanizsán esetleg Zalaegerszegen.

Ha felkeltette érdeklődését, tegyen rá ajánlatot, megegyezünk!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 558 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk