Bezárás

Csorna, Csatárimajor

Eladó raktárhelyiség
Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 3 000 m²
Telekterület 10 000 m²
1 300 000 € 466,71 millió Ft
  • Térkép
Sztolyka Richard
06 30 587 ···

Eladó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
2079
Belterületi telephely eladó Csorna, Liszt F. utcában.

A város forgalmas csomópont a Wiener Neustadt - Sopron - Győr - Budapest és a Szombathely-Hegyeshalom- Wien/Bratislava főútvonalak metszésénél, közel a magyarosztrák határhoz.

A telek közel 1 hektár területű. Az ingatlan a város központi övezetében fekszik, ahol új fejlesztés esetén elhelyezhető lakó-, kereskedelmi-, szolgáltató, vendéglátó-, szálló-épület, egyéb közösségi szórakoztató épület, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, sportépítmény.

A telephely víz-, csatorna-, és elektromos energia csatlakozással ellátott. Saját trafó van, az energia kontingens 450 kVA. Vezetékes gáz az utcában van, kazán jelenleg kiszerelve. A telephelyre a behajtás két utcáról biztosított, a két csarnok külön is használható.

A telephely fő épületei - az 1969-ben épült, 1872 m2 beépített területű vasbeton szerkezetű üzemcsarnok, - az 1985-ben épült, 988 m2 beépített területű acélszerkezetű csarnok. A melléképületek (műhely, szociális blokk stb.) állaga avult. A csarnokokban a szabad belmagasság a főtartók alsó éléig kb. 4 m, a főtartók között több.

Irányár 1,3 mEur.

Raktárbank weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.
06 30 587 ···
Üzenetet küldök