Bezárás

Csongrád, Szegedi út

Kiadó telephely
Alapterület 5 000 m²
Telekterület 67 000 m²
Ár havonta 40 000 Ft
  • Térkép
06 30 482 ···
Üzenetet küldök

Kiadó telephely

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Gyártó csarnokok, raktárak, műhelyek és irodaházban irodák bérbe adók. Az épületek egy tömbben helyezkednek el.

Az ingatlan Csongrád város szegedi út felöli, déli oldalán, az elkerülő út mellett található. Az iparterület régebbi ismert megnevezése: FŰTŐBER.
Ipari övezetben, ugyanakkor a belvároshoz közel helyezkedik el.
Az iparterületen jelenleg is vannak bérlők, melyek fémmegmunkálási, forgácsolási, festési tevékenységet végeznek. Gyakori, hogy a bérlőink egymás tevékenységét segítve, alvállalkozójaként bedolgoznak a gyártási folyamatokban.

Az épületek nagy része az 1970-80-as években épült, vasbeton teherhordó vázszerkezettel, lapos tető. Az épületek jó állapotban vannak, további hosszú évekre otthont adva bérlőinknek. A belső úthálózat kamion közlekedésre alkalmas. Az épületeken ipari kapu van, így tehergépjárművel is az épületekbe lehet hajtani.
Az épületek fűtése jelenleg gáz berendezésekkel megoldott. Ipari áram megfelelő kapacitással rendelkezésre áll, ipari gépek meghajtásához.
A gyártó csarnokok, raktárak, műhelyek különböző méretűek, valamint válaszfalakkal igény szerint tovább alakíthatóak. 50 m2-3100 m2 között igény szerint bármilyen alapterület kialakítható.
A telephelyen 3 szintes irodaház található. Az irodák hőszigeteléssel, új nyílászárókkal, és sok helyütt légkondicionáló berendezéssel vannak ellátva. A fő bejáratnál központi porta van. A fűtés radiátoros központi fűtés.
Az ingatlan elhelyezkedése, kialakítása, megközelíthetősége folytán ideális bármilyen termelő üzem, valamint logisztikai raktár bázis kialakítására.
A telephelyen 0-24 órás folyamatos őrzés és portaszolgálat biztosított a hét minden napján, hétvégén és ünnepnapokon is. A bejáratnál hídmérleg is elérhető.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 482 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk