Csongrád, Baross Gábor rakpart

Eladó egyéb vendéglátó egység
Csongrád, Baross Gábor rakpart
Alapterület
7416 m²
Azonosító: 29350139
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

A körös - torok romantikus lovastanyáját kínálom megvételre.

Nem is lehetne jobb helyszínt választani ebben a régióban. A környezet festői, kulturális és vendéglátóhelyek sokasága, a vízpart és vízzel kapcsolatos szabadidős szolgáltatások sokszínűsége a méterekre lévő skanzen egyedivé teszi az ingatlant és környékét.

A nádfedeles hangulatos épületet felújították és vendégfogadásra, szolgáltatásra alkalmassá tették. Az emeleten kerültek kialakításra a szobák illetve az emeleti közösségi tér. Kialakításban fő szempont volt az épület eredeti állapotának és patinájának megóvása. Az alsó szinten találjuk a konyhát az étkezővel, hatalmas fedett teraszt valamint a zuhanyzókat és a wc - ket. Az épület 4 családot vagy 20 - 25 főt képes egyidejűleg kényelmesen elhelyezni és kiszolgálni.

A telek óriási a Tisza partjától csak a töltés dombja választja el. Kiépített strand, vendéglátóhelyek valamint nyaralók találhatóak a környéken. Itt minden a vendéglátásról illetve a kikapcsolódásról szól. A telken található egy fedett istálló és az azt kiszolgáló épületek valamin karámok. Az épület régebben lovaspanzióként is működött. Ma nyári táborként működik sikerrel és egyre több visszajáró vendéggel.


Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon a részletekért. Bővebb anyagot emailban küldök. Köszönöm a figyelmét.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel