Bezárás

Csobánka, Hunor utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 108 m²
Telekterület 720 m²
Szobák száma 3
Ár 43,9 millió Ft
  • Térkép
06 30 964 ···
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2020
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 2
Lift nincs megadva
Belmagasság nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Folytatjuk Csobánkán! Legyen a szomszédunk!

HUNOR UTCA

Csobánka legszebb részén, a Hanfland szépen kiépült lakó-pihenő zöldövezetében, a Pilis dombjaira panorámás családi házat építünk. A lakások dél-Keleti és nyugati fekvésének köszönhetően állandó napsütés élvezhető az erkélyről és a kertből. a hirdetés tárgya a felső lakás. Az alsó lakás már eladásra került, így az építkezés azonnal kezdhető.

Lakások:
Két lakásos, emeletes családi házat terveztünk, az épületek egymástól szintben eltolva helyezkednek el. Az eladó, felső lakás hasznos alapterülete 108 nm. A kétszintes lakásban a földszinten: előszoba, fürdőszoba WC-vel, tároló-mosókonyha, konyha-ebédlő-nappali, terasz, az emeleten: 3 hálószoba, fürdő, wc, erkély található. A kreatív tervezés során megfelelő nagyságú szobák, hasznos, élhető terek lettek kialakítva. A jövőben itt élők beltéri igényeit vettük alapul, és csak azt követően alakítottuk ki az épület végső állapotát. Az emeleti szobák teljes magasságúak, nincs tetőtér beépítés! A két lakás épület-szerkezetében nem érintkezik, közéjük szigetelést építünk a szomszédok nyugalmának teljes biztosítására. A közösségi terek, a földszinti terasz és az emeleti erkély is zöldre, napfényes kertre néznek.
A közművek lakásonként külön, egyedi mérőkkel kerülnek kialakításra.

Műszaki tartalom:
A teljes műszaki leírási elérhető és kérésére rendelkezésre áll.
Néhány részlet belőle: Porotherm födémszerkezet, 30cm-es Porotherm tégla, 10 cm homlokzati szigetelés, hőszigetelő habarcs, háromrétegű üveg RAL színű műanyag nyílászárók.

Ár: 43.900.000 Ft

Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik.

Igény szerinti extra megoldások rendelhetőek a meghirdetett áron felül:

Belső építészeti megoldások
Napenergia hasznosítás
Klíma tervezés, telepítés
Esővíz hasznosítás
Árnyékolás tervezés, telepítés
Biztonsági megoldások
Media megoldások

Finanszírozás:
Indulás 20%
Szakaszos finanszírozás
CSOK, HITEL felvehető

Átadás:
Szerződéskötést követően 10 hónap

Kreatív Házak Referencia:
20 éve a szakmában dolgozó kivitelezővel, családi vállalkozás keretén belül építünk házakat Csobánkán és környékén. Számos projektünk már teljesen elkészült, és van ami még építés alatt van. Mindegyikük modern, minőségi építési filozófiánkról, kreatív szemléletünkről nyújt referenciát, és bármikor megtekinthetőek, bejárhatóak!
Hosszú távú célunk, hogy falunkat és közösségét modern szemlélettel, modern családi ingatlanok kivitelezésével fejlesszük.
Családi vállalkozásunk összes tagja Csobánkán lakik. Helyben vagyunk, személyesen elérhetőek, akár hétvégén is!

Kiknek ajánlom Csobánkát?
Azoknak, akik szeretnének egy saját, korszerű, stílusos, jó minőségű családi házat megfizethető áron, egy Buda környéki régióban fekvő, kedves faluban, ahol a mindennapok gyönyörű zöld környezetben, családias hangulatban telnek.

Közlekedés:
Csobánka Budapest felől a 10-es és 11-es főútról is egyformán könnyen megközelíthető. A telek a Hanflandhoz közel esik, megközelítése aszfaltúton lehetséges. A háztól néhány perces sétával közelíthetők meg a helyközi járat buszmegállói, melyek Pomáz és Pilisvörösvár felé járnak rendszeresen. Mindkét szomszédos város kötött-pályás kapcsolattal rendelkezik Budapesttel.

Távolságok a telektől autóval:
Budapest határa 13 km, 15 perc
Budapest, 2. Kerület, 24 km, 35 perc
Pilisvörösvár 6 km, 8 perc (elővárosi vonattal Nyugati pu. 37 perc)
Pomáz 4 km, 6 perc (HÉV Batthány tér 35 perc)
M0 15 perc
Szentendre Dunakorzó 10 km, 20 perc
Esztergom 30 km, 33 perc
Dobogókő 18 km, 20 perc

Élettér, lehetőségek, infrastruktúra:
Csobánka a Pilis dombjai által körbezárt csodaszép völgyben fekszik. A háromezer lelket számláló, modernizálódó falu kellemes hangulata sok fiatal, gyermekes családot vonz. A közösség aktív, családias, és nagyon barátságos :) Sok a hétvégi családos program, kisebb-nagyobb rendezvény. Csobánkáról több népszerű kiránduló, hegymászó, túrázó, kerékpáros útvonal indul a Pilisbe, ami hétvégenként sok kirándulót, sportolót vonz hozzánk.
Helyben található: Borostyán Természetvédő Óvoda, Szentendrei Barcsai általános iskola kihelyezett tagozata, Posta, Coop, Egészségcentrum, Zöldséges, Patak parti játszótér, Autószervíz, Védőnői szolgálat, Közkedvelt Gyermekorvosi rendelő, Állatorvosi Rendelő, Gyógyszertár, Közösségi Ház, Baba-mama klub, Nyugdíjas klub, Helyi hírlevél, OTP automata, Gimnázium Pilisvörösváron (Friedrich Schiller kéttannyelvű Gimnázium)

Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 964 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?