Bezárás

Csobánka, Pest megye

Eladó könnyűszerkezetes ház
Alapterület 107 m²
Telekterület 388 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Czombos Gábor
06 70 388 ···
Otthon Centrum - Sunpalace I.
Üzenetet küldök

Eladó könnyűszerkezetes ház

Komfort összkomfortos
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Csobánka legszebb részén, GYÖNYÖRŰ környezetben, 2021 Q2-es átadással, új építésű ikerházak 20% befizetésével leköthetők!

A házak teljesen elszeparált kertrésszel, kocsibeállóval rendelkeznek.
Az ár kulcsrakész állapotra és alap kert rendezésre vonatkozik, ütemezett finanszírozással.
A látványtervben szereplő belsőépítészeti megoldások opcionálisan megrendelhetők.
Az ingatlanok jól megközelíthető helyen, elvehetetlen FESTŐI körpanorámás telken épülnek, leinformálható, kiváló referenciákkal rendelkező kivitelező által.

AA++ kategória is elérhető megfelelő gépészettel

A piacon lévő könnyűszerkezetes épületekhez képest teljesen újszerű, nagy szilárdságú, fokozottan energiatakarékos, állékonyságú, újrahasznosítható épületszerkezet. Ezek mellett könnyen és gyorsan, “LEGO szerűen” szerelhető, így megkönnyítve a szerelést a kevésbé gyakorlottak számára is. Egy átlagos egyszintes (kb. 150 m2 nettó alapterületű) családi ház falszerkezete akár két ember egy heti munkájával összeszerelhető.

A szerkezet legfőbb elemei a rácsos-tartó oszlopok, melyek nemcsak fokozott teherbírással rendelkeznek, hanem hőhidasságuk is a lehető legkisebbre csökken a külső és belső oldalt összekötő csekély felületek által. A teljes falszerkezet 31 cm vastag, melynek “U” értéke 10 cm-es külső polieszter hőszigeteléssel 0,185 W/m2K.

A tartók felületkezelése “KTL” vizes bázisú, katódos merítőkádas, szárítókályhában ráégetett festékbevonat, tehát a technológia környezetbarát és az eredmény a hosszú élettartam és a magas minőség.

Az építés egyszerűségét és gyorsaságát segíti, hogy a falszerkezetben minden szükséges vezeték a külső borítás előtt elhelyezhető vésés, fúrás nélkül.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom hívását!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum - Sunpalace I.
Az iroda összes hirdetése
06 70 388 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk