Bezárás

Csobánka, Pest megye

Eladó családi ház
Alapterület 255 m²
Telekterület 1 493 m²
Szobák száma 6
  • Térkép
Husz József
06 70 388 ···
Otthon Centrum Kaszásdűlő
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs
Tekintse meg a házról készült bemutató videót az OTTHON CENTRUM honlapján, H402036 regisztrációs szám alatt, vagy az OTTHON CENTRUM KASZÁSDŰLŐ YouTube csatornánkon.
Az ingatlant részletes videó bejáráson is megtekintheti, a részletekért hívjon!


CSOBÁNKA LEGSZEBB PANORÁMÁJÁVAL, 6 SZOBÁS, AKÁR TÖBB GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉRE IS ALKALMAS CSALÁDI HÁZ, 1500 + 1000 NM-ES TELEKKEL.
A festői környezetben fekvő ház közvetlen a főútról a Dera-patakon átívelő hídon érhető el ezért megközelítése télen is akadálytalan. A ház a forgalomtól védetten helyezkedik el az 1500 nm-es telek felső felén, ősfenyők takarásában.

Az épület 1998-ban nyerte el mai formáját, egy felújítás-hozzáépítés során. A nyílászárók faszerkezetű, hőszigetelt üvegezésűre lettek cserélve a meglévő épületrészben is.
Az enyhe rézsűben álló ház alsó szintjén, 42 nm-es kandallós nappali (kilátással az Oszolyra), étkező, konyha alkot hatalmas közösségi teret, melyet egy fürdőszoba és kamra egészít ki. A fedett terasz a nappaliból és a konyha felől is megközelíthető, ideális helyszíne tavasztól-őszig a családi eseményeknek.
A felső szinten található 4 hálószoba egy nagy fürdőszobával, erkéllyel és terasszal.
A tetőtérben egy hatalmas, jelenleg dolgozóként funkcionáló, körpanorámás szoba lett kialakítva, mely tovább bővíthető.
Az egész házra jellemzőek az egységes fenyő burkolatok, fenyő konyha, és beépített bútorok, látszó faszerkezetek. Az épület alatt fűthető garázs került kialakításra, közvetlen feljárattal a házba. A biztonságról a kiépített, működő riasztórendszer gondoskodik.

A kert gondozott, ősfenyőkkel, szilárd burkolatú kerti úttal, öntöző rendszerrel, kerti világítással, automata kapuval. Szerszámoknak, gépeknek egy kb. 20 nm-es faház nyújt tárolási lehetőséget.

Buszmegálló a háztól 1perc, a település központja ( Polgármesteri Hivatal, Posta, gyógyszertár, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, ATM, könyvtár) 10 perc séta.

Az 1500 nm-es telekhez csatlakozó, másik utcáról nyíló, külön helyrajzi számon lévő 1000 nm-es építési telek 17 millió Forintért megvásárolható.

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, hitelre is megvásárolható. A legkedvezőbb jelzáloghitel konstrukció kiválasztásához kollégáink banksemleges, díjmentes tanácsadással állnak rendelkezésére.

Igazi vadregényes hangulat, gyönyörű természeti környezetben, mindössze 15 percre a fővárostól. Jelzett turista utakon elérhető Oszoly, Nagy-Kevély, Pilistető, Holdvilág-árok.
Ideális otthona lehet nagycsaládnak, több generációnak.


csobánka, családi ház, panoráma, örök panoráma, körpanoráma, oszoly, 4 szoba, 5 szoba, 6 szoba, négy szoba, öt szoba, hat szoba, kert, garázs, kétgeneráció, tehermentes

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 388 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk