Bezárás

Csobánka, Villaövezet

Eladó ikerház
Alapterület 108 m²
Telekterület 388 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Lehoczki Mária
06 70 716 ···
Otthon Centrum - Sunpalace I.
Üzenetet küldök

Eladó ikerház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Csobánkai panorámás új ikerházak eladók

Csobánka legszebb részén, csodás környezetben, 2020 év végi átadással, új építésű ikerházak 20 % befizetésével leköthetők.
A házak teljesen elszeparált kertrésszel, kocsibeállóval rendelkeznek.
Az ár kulcsrakész állapotra és alap kert rendezésre vonatkozik, ütemezett finanszírozással.
A látványtervben szereplő belsőépítészeti megoldások opcionálisan megrendelhetők.
Az ingatlanok jól megközelíthető helyen, elvehetetlen körpanorámás telken épülnek, A kivitelező leinformálható, kiváló referenciákkal rendelkezik.
CSOK IGÉNYELHETŐ!


Épületszerkezet

Hőtechnika

Rácsos falszerkezet „U értéke”: 0,185
Födémszerkezet „U értéke”: 0,185
AA++ kategória is elérhető megfelelő gépészettel

Építési fázisok – Szerkezetkész épület


Alapozás

Rácsostartó szerkezet belső OSB burkolattal
Szeglemezes tetőszerkezet, tetszőleges fedéssel (cserép vagy zsindely)
Külső nyílászárók, gipszkarton válaszfalak egy oldali borítással.
Víz, csatorna, villany alapszerelés
Külső OSB, Isocell befújt hőszigetelés

A szerkezetről bővebben

A piacon lévő könnyűszerkezetes épületekhez képest teljesen újszerű, nagy szilárdságú, fokozottan energiatakarékos, állékonyságú, újrahasznosítható épületszerkezet. Ezek mellett könnyen és gyorsan, “LEGO szerűen” szerelhető, így megkönnyítve a szerelést a kevésbé gyakorlottak számára is. Egy átlagos egyszintes (kb. 150 m2 nettó alapterületű) családi ház falszerkezete akár két ember egy heti munkájával összeszerelhető.

A szerkezet legfőbb elemei a rácsos-tartó oszlopok, melyek nemcsak fokozott teherbírással rendelkeznek, hanem hőhidasságuk is a lehető legkisebbre csökken a külső és belső oldalt összekötő csekély felületek által. A teljes falszerkezet 31 cm vastag, melynek “U” értéke 10 cm-es külső polieszter hőszigeteléssel 0,185 W/m2K.

A tartók felületkezelése “KTL” vizes bázisú, katódos merítőkádas, szárítókályhában ráégetett festékbevonat, tehát a technológia környezetbarát és az eredmény a hosszú élettartam és a magas minőség.

Az építés egyszerűségét és gyorsaságát segíti, hogy a falszerkezetben minden szükséges vezeték a külső borítás előtt elhelyezhető vésés, fúrás nélkül.
A szerkezetállítás folyamata

A rácsos-tartókat egy “U” profilba kell állítani, ebben a profilban az oszlopok helyén előre elkészített furatok vannak. Minden oszlopot ezen a furatok keresztül úgynevezett alapcsavarral a betonba kell rögzíteni. Az oszlopok tetejére is ugyanolyan “U” profilok kerülnek, és ezek biztosítják, hogy a falak függőlegesek és egyenesek legyenek. A tartók kívül-belül OSB borítást kapnak. A két OSB burkolat közé “Isocell” szigetelés kerül befújásra, ami minden kis hézagot kitölt. Belül tűzgátló, a vizes helyiségekben impregnált gipszkarton burkolat készül, kívül pedig 10-15 cm polisztirol vagy kőzetgyapot szigetelés csökkenti “0” közelébe a szerkezet
hőhidasságát. Figyelmet kell fordítani az épület fokozott légzárására az illesztési hézagok, kapcsolók stb. tömítésére.

Többszintes épület építése esetén a közbenső födém készülhet akár fából, akár fémből. Amennyiben fémből készül, érdemes “C” acél profilokat alkalmazni, melyekre vastag OSB borítás után – akárcsak az alsó szinten – estrichbeton felület készíthető. Így kiküszöbölhető a sztereotípiaként ismert könnyűszerkezetes kongása a háznak. Ezt a hatást erősíti a betonozás előtt lerakott lépésálló polisztirol hőszigetelés, valamint az esetleges utólagosan befújt szigetelés a födémgerendák közében.

Az épületeket jellemzően Qualitherm mennyezet- és padlófűtés kombinációjával, levegő-víz hőszivattyúval építjük, így egy 150 m2 alapterületű, szabadon álló családi ház fűtési, hűtési és HMV előállítási költsége havi átalányban 7500 forint körül alakul.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum - Sunpalace I.
Az iroda összes hirdetése
06 70 716 ···
Üzenetet küldök