Bezárás

Csobánka, Hanfland

Eladó családi ház
Alapterület 309 m²
Telekterület 825 m²
Szobák száma 7
  • Térkép
Szabó Ildikó
06 20 962 ···
Szabó Ildikó
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota befejezetlen
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gázkazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Budapesttől 12 km-re, a gyönyörű természeti környezetben fekvő Csobánka központi részén eladó egy 825 m2-es telken álló, 380 m2 hasznos alapterületű, kétlakásos családi háznak épült, de többféle vállalkozás céljára is kiválóan alkalmas, végleges kialakítás/befejezés előtt álló lakóingatlan.
A Hanflandon található, két utcára nyíló, háromszintes, impozáns megjelenésű ház a kilencvenes évek második felében épült, az építés korának megfelelő, minőségi építőanyagokból. Az épület egészére jellemzőek a világos, napfényes, tágas terek, egyedi tervezésű hatalmas ablakok, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Oszoly-csúcsra és a Pilis környező hegyvonulatára.
A házban jelenleg 2 teljesen elkülönített, külön bejárattal és fogyasztásmérőkkel felszerelt lakrész található, melyeket életvitelszerűen sosem laktak. Az alsó szinten helyezkedik el a 77 m2-es, igényesen kialakított és berendezett kisebbik lakás, előszoba, konyha, kamra, nappali-étkező, hálószoba, fürdőszoba tagolással. Ezen a szinten kapott helyet a kazánház, egy tároló/műhely, valamint egy 30 m2-es, kétállásos garázs is.
A nagyobbik lakás kétszintes, összesen 210 m2 lakóterű, tágas lépcsőházon keresztül közelíthető meg, helyiségei az emeleten és a tetőtérben találhatók. Az első szinten egy hatalmas, 81 m2-es, teraszkapcsolatos nappali-étkező, valamint konyha, kamra, 2 hálószoba, fürdőszoba került kialakításra, amelyből csak a szobák és a fürdő készült el teljes körűen.
A tetőtérben hangulatos, az előző szint nappalijával egy légterű, 24 m2-es galéria, 2 szoba, gardrób, fürdőszoba és wc kapott helyet, a nagyobbik szobához 10 m2-es, panorámás erkély kapcsolódik.
A tetőtér felett egy óriási, sokféleképpen hasznosítható, szigetelt padlástér húzódik.
A tetőtéri szint, valamint az első emelet néhány helyisége beton alappal és vakolt falakkal kerül átadásra, végleges, igény szerinti befejezése az új tulajdonosra vár.
A ház kertje füvesített, két részre tagolódik: a teljesen sík előkertre és a teraszos kialakítású, parkra néző hátsó kertre. Az épület előtt több jármű parkolására van lehetőség. Az ingatlan elhelyezkedését és adottságait tekintve kiválóan alkalmas több generáció együtt költözése esetén, valamint vállalkozás (pl. magán oktatási, egészségügyi intézmény, irodaház, panzió, stb.) kialakítására is.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 962 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk