Bezárás

Csikvánd, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Alapterület 500 m²
Telekterület 250 000 m²
Ár 300 millió Ft
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

25 hektáros gyümölcsös, feldolgozó üzemmel eladó Győr/Pápa vonzáskörzetében, Csikvándon. Az ingatlan teljes egészében körbekerített, 2,5 km hosszúságú kerítéssel.

Saját tó, vízjogi engedéllyel rendelkező kút és több épület (lakható, iroda, korszerű üzem és tároló/raktár) található a területen.

A feldolgozó üzem 2013-ban épült, berendezése korszerű és minden igényt kielégítő. Nagysága 380 nm. A gyümölcsfeldolgozó bérfeldolgozást is vállal, napi 1500-2000 l gyümölcslé gyártására alkalmas.

Az ingatlan 5 HRSZ-on található, besorolása: gyümölcsös, szántó és erdő (fenyő). A termő gyümölcsfajták: eper, málna, homoktövis, bodza, kajszibarack, őszibarack, meggy, körte.
Az ingatlan délnyugati fekvésű, 15 méter szintkülönbséggel rendelkezik. Az öntözőrendszer (csepegtető rendszer) ki van építve az egész birtokon.

Közművek: víz, gáz, villany és saját víztisztító rendszer, mely gyökérzónás öntözésre alkalmas.

Az ingatlan irányára 300 MFt.

A birtok megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges! Kizárólag megfelelő anyagi háttérrel és szakértelemmel rendelkező érdeklődők jelentkezését várjuk!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök