Csesznek, Vasút utca 9.

Eladó családi ház
Csesznek, Vasút utca 9.
Hitelre van szükséged? Kalkulálj!
24,49 millió Ft68 ezer €
Alapterület
120 m²
Telekterület
928 m²
Szobák
4
Azonosító: 32008853
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
komfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
cserépkályha
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
20 E Ft/hó
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
udvari
Tetőtér
beépíthető
Pince
van
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

A Bakony domborulatai között megbúvó kis faluban, Cseszneken eladó ez a csodás TEHERMENTES nagy-családi ház. 1981-ben egészült ki az eredeti kocka-épület, mely még nagyobb helyet biztosít a csendes falusi életvitelre. A házhoz hosszú udvar is tartozik, melyen szőlőlugas is található, a nyári délutánok ideális pihenőhelye lehet ez. Természetesen kert is tartozik az ingatlanhoz, a várra néző panorámával, és a kert végében csorgadozó Aranyos patakkal. A kert veteményezésre alkalmas, bőven termő. A házhoz tartozik azzal egybeépített garázs, valamint különálló, kisebb gazdasági épületek is.
Minden fala tégla, illetve a nyílászárók 90%-a ki lett cserélve új, műanyag nyílászárókra, tetőszerkezete stabil, a tetőfedés pala. Jelenlegi kialakítása szerint két külön lakrészt találunk, mely lehetővé teszi akár falusi vendéglátás lehetőségét is, de nagy családok részére újra egybenyitható a teljes ház, így rengeteg lehetőséget rejt magában. A mostani két lakrész mindegyike rendelkezik 2 szobával, konyhával, nappali-étkező résszel, valamint fürdőszobával. A fűtésről mindkét részben cserépkályha varázslatos melegsége gondoskodik, de az ingatlan területére a gáz is bevezetésre került, igény szerint a fűtés átállítása megoldható.
Csesznek gyakorlatilag Veszprém és Győr között félúton - 40 km-re, a 82. sz. főút mellett fekszik, rendszeres tömegközlekedési lehetőséggel, így ideális lehet azoknak is, akiket vonz a kis falusi nyugalom, de elérhető közelségben szeretnének tudni nagyvárosokat is. CSOK támogatás igénybe vehető!
Ha megfogott a lehetőség, vagy többet szeretnél megtudni a házról, keress bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély