Bezárás

Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Eladó szálloda, hotel, panzió...
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 7 714 m²
1 850 000 € 653,05 millió Ft
  • Térkép
06 70 777 ···
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Eladó egy hévíz melletti, cserszegtomaji, 23 szobás hotel és étterem, amely 2 különálló épületben került kialakításra. A komplexum 7714 m2-es telekterületen fekszik.

Az étterem alatt egy wellness részleg üzemel, ahol egy fűtött, beltéri medence, jacuzzi és finn szauna található. A wellness részleg kis átalakítással tovább bővíthető.

Az étterem (a 2 gyönyörű panorámás teraszával együtt) kb. 100 fő befogadására alkalmas. A belső része 2019 év elején lett felújítva, modernizálva.

Az étterem felett 7 szobát terveztünk kialakítani, ahol a falazás már készen van. Ennek teljes elkészüléséhez minimális befektetésre van szükség.

A hotel szobái (23 db) és a recepció egy másik épületben vannak, amelyekből 17 db szoba 2018 novemberétől 2019 márciusáig teljeskörűen fel lett újítva (a fürdőszobák újra lettek burkolva, épített zuhanyzókat alakíttattunk ki, a vízcsövek ki lettek cserélve, a klímák csövezése is elkészült, a szobák le lettek parkettázva, új bútorok lettek vásárolva, lsd. képek).

A hotel épületében 2019. nyarán kialakítottunk egy teljesen új masszázs helyiséget, a Magyarországon egyedülálló Float Spa-nak (lebegőfürdőnek) is új helyet hoztunk létre, amelyek maximális csendet biztosítanak a vendégeknek.

Az egész komplexum egyébként rendkívül csendes (annak ellenére, hogy fő út mellett található).

Mindkét épület gázkazánnal van fűtve. A hotelhez tartozó étterem épülete fa-elgázosító kazánnal is működtethető.

A szálloda jelenlegi honlapja 2019. decemberében készült el, amely teljesen reszponzív és felhasználó barát. A honlapon saját foglalási motor működik, ahol azonnali online foglalásokat fogadunk.

A 2 ingatlan kizárólag egyben eladó.

A VÉTELÁR: 1.850.000 € HELYETT 1.450.000 €
(azért ennyi, mert nem hirdetni szeretnénk, hanem eladni).

Az étterem és a hotel berendezése és teljes felszereltsége külön megállapodás tárgyát képezik.

Lehetőség van céggel együtt történő vásárlásra is. Ez esetben a vételár személyes megbeszélés kérdése (akár meglévő hitelek átvállalásával).

Az ingatlan előzetes egyeztetés alapján megtekinthető.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 777 ···
Üzenetet küldök