Bezárás

Cserszegtomaj, Zala megye

Eladó családi ház
Alapterület 200 m²
Telekterület 2 633 m²
Szobák száma 6
290 000 € 104,01 millió Ft
  • Térkép
Fentős Gábor
06 30 471 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs
CSERSZEGTOMAJON EGÉSZSÉGFARM HÁROM VENDÉGHÁZZAL ELADÓ! Balatoni fullpanoráma és örökpanoráma! Belső fotók és alaprajzok e-mailben lekérhetők!

Testi és lelki egyensúlyra találhatnak a tulajdonosai/vendégei ennek az ingatlanegyüttesnek, amely balatoni full- és örökpanorámás területen épült 2002 és 2005 között egy százhúsz éves, felújított, nádfedeles parasztház mellé. A közelmútban beépítették a teraszt, felújították a konyhát és vízteres kandallóval, radiátorokkal központi fűtést alakítottak ki. A főépület földhivatali megnevezése belterületi lakóház, beépített tetőterű, tehermentes. Földszintjén két külön bejáratú vendégszoba van saját fürdőszobákkal. Ezenkívül itt van még a tulajdonosi lakrész, aminek a hálószobája a tetőtérben került kialakításra. A régi, nádas parasztházat vendégfogadásra felújították és külön még egy, új vendégházat is kialakítottak mellé. A területhez közvetlen szomszédos, építési telekként szereplő, külön helyrajzi számon lévő, szintén balatoni panorámás területek normál, piaci áron megvásárolhatók további beépítéshez, így közel 6000 m2-es területen lakóház vagy egyéb célú építmények megvalósíthatók. A kertben ellenőrzött biogazdálkodás folyik. Az eladó ingatlan aszfaltozott utcában található, egész évben megközelíthető, környzetében igényes, főleg újépítésű házak vannak. Könnyen elérhetőek Hévíz és Kehida termálfürdői, Keszthely és a Balaton strandjai.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 471 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk