Bezárás

Cserkeszőlő, Thermál út

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 800 m²
Ár 4,6 millió Ft
  • Térkép
Szerencse Endre
06 30 708 ···
Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Befektetök figyelem! Alkalmi áron Cserkeszőlőn 800 m2-es építési telek eladó!

Itt az idő, hogy megépítse a családi fészket! És hol lenne erre alkalmasabb a helyszín, mint 40 percre Szolnoktól,  Kecskeméttől, és Békéscsabától, egy csendes, nyugodt környéken, egy jó árú telken? 
A 800 m2-es telket Cserkeszőlő belterületén most 5000 Ft/nm-es áron  kaphatja meg. Manapság hol találni ilyen telket? A Fürdőtől mindössze 700 m-re fekszik, jól frekventált helyen, két irányból is megközelíthető, a főúttól egy köpésnyire van, de éppen elég messze, hogy már zaj ne okozhasson problémát. Pár kilométeren belül megtalálja az iskolát, óvodát is, így a gyerekeket 1-2 perc alatt el tudja vinni - de akár sétálva is eljuthatnak odáig. A telek mögött nyárfaerdő húzódik, ami jól véd a forróság ellen, a másik felén meg telepített fák és közvilágítás van.
Kifejezetten jó lehet home office-osoknak egy ide épülő rezidencia, hiszen a fényes, délkeleti tájolású telek és az azt körülölelő madárcsicsergés ideális környezetet nyújt a munkához - de ehhez mielőbb neki kell kezdeni az otthon megépítéséhez a telken! Ne várjon hát, hanem kezdje el felépíteni a tökéletes otthont!

Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. 
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie. 
A képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.

Kapcsolat a hirdetővel

Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Az iroda összes hirdetése
06 30 708 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?