Bezárás

Csehbánya, Veszprém megye

Eladó családi ház
Alapterület 250 m²
Telekterület 2 400 m²
Szobák száma 4 + 1 fél
  • Térkép
dr. Erdélyiné Csurgay Mária
06 20 978 ···
 
MISTY Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés egyéb kazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Csendes Bakonyi kis faluban ,pihenésre-nyaralásra kitünő környezetben, Csehbányán 2400 nm-es gyönyörűen parkositott ősfákkal betelepitett telken 4,5 szobás családi ház eladó.
A két szinten összesen 250 nm alapterületű 4,5 szoba+hallos nagyon szép és hangulatos ház szerkezetileg 2 részből áll: egy régi 100 éves szép és teljeskörűen ujjáépített házrész, melyhez szorosan csatlakozik vele egybeépitve egy 1993-ban téglából épült új szárny, és ekkor az így kibővitett házat egységes megjelenésben és szerkezetben teljeskörűen ujjáépítették, mindkét házrészt vasbeton födémmel látták el, mindkét részen azonos belmagassággal.
A régi , elbontott stukatúros mennyezet hangulatát már csak diszitő jelleggel meglévő fagerendák idézik fel.
A háznak 2 fő bejárata van.
Az utcafronti bejáraton belépve egy 18 m hosszú hangulatos folyosóra jutunk, ahonnan baloldalon sorba nyílik egy 50 nm-es nappali kandallóval, 2 nagyméretű (25 és 20 nm) hálószoba gardróbbal és egy tágas fürdőszoba. A folyosó szép világos, jobboldalon végig ablakkal a kert felé. A folyosó végén 2 lépcsőfok emelkedéssel egy boltives átjárón át jutunk egy boltivekkel diszitett 42 nm-es nagy nyitott térbe, melynek egyik fele társalgó-hallként funkcionál, a másik része pedig tágas konyha-étkező, valamint innen indul az emeletre vezető lépcső is. A konyhából egy terasz nyílik a kert felé, ahonnan végigfuthat tekintetünk a vadregényes kerti növényzeten. A konyhánál lévő hallba külső bejárat is vezet. A konyhában elegáns konyhabútor van, mely a házban marad.
A hallból egy falépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol jelenleg csak egy részét leválasztva 1,5 szobát és egy kis fürdőt alakitottak ki, de teljes hosszában az egész tetőtér beépithető.
A konyha alatti részen a ház alápincézett, itt helyezkedik el a hagyományos tüzelésű kazán és a fatároló. A ház fütése kazánról radiátorokkal van megoldva, de a nappaliban lévő szép kandalló és az egyik hálószobában lévő cserépkályha mint kiegészitő fütés is működik. A sok tetőfelület lehetővé teszi napelemes fütés kialakítását is.
Közművek: 3 fázisú áram, viz, csatorna. (gáz nincs)
Külső megjelenésében is nagyon tetszetős a ház.
Az egész háznak különös hangulata van, mely a régi idők hangulatát megidézve az ember lelkét nyugalommal tölti el.
Vevőnek irodánk díjmentes hitelügyintézést biztosít!Kapcsolat a hirdetővel

dr. Erdélyiné Csurgay Mária
A referens összes hirdetése
06 20 978 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk