Bezárás

Csány, Petőfi Sándor utca 4.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 172 m²
Ár 45 millió Ft
  • Térkép
06 70 455 ···
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Heves megyében Csány községben eladó egy bejáratott üzletház - élelmiszerbolt, egyből a központban a legforgalmasabb kereszteződésben.

Az élelmiszerbolt a képek alapján teljes berendezéssel, polcrendszerrel együtt eladó.
Az eladási ár tartalmazza a háttér hűtőket a hűtő pultokat, vitrineket, a hentes részlegen a teljes felszerelést, kamerarendszert stb... Az élelmiszerbolthoz tartozik egy nagy udvar ami nincs rajta az alaprajzon. Az udvart egy nagy kovácsolt kapunk keresztül lehet megközelíteni és teljes egészében térkövezett. Az udvaron belül található az élelmiszerbolt mögött egy másik emeletes épület melyben 3 üzlethelyiség kialakítható igény szerint. Akár ruhás boltnak, háztartási boltnak, fodrászatnak, szoláriumnak vagy bármilyen tevékenységre megfelelő lehet üzemeltetés vagy bérbeadás céljából is. Jelenleg az egyik helyiségben egy nagy forgalmú Nemzeti dohánybolt működik mely a többi üzlet számára extra bevételt generál.

Az udvarban található még egy gázpalack cserélő-értékesítő hely. Az udvaron található még egy másik épület mely felújításra szorul de akár ezzel is bővíthető a helyiségek száma vagy akár lakás céljára is használható lenne amennyiben valaki ebben gondolkozik.

Jelenleg az élelmiszerbolt zárva tart, kapacitáshiány miatt sajnos nem tudjuk már üzemeltetni emiatt szeretnénk megválni tőle.

Az ingatlan irányára: 45mft.

Érdeklődni privát megadott telefonszámon vagy email címen lehetséges.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 455 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk