Bezárás

Csány, Heves megye

Eladó családi ház
Alapterület 80 m²
Telekterület 977 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Trungel Edit
06 30 373 ···
Városi Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 előtt
Komfort félkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (konvektor)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás udvari
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Heves megye, Csány községben kínálok eladásra egy felújításra szoruló paraszt házat.
Csány a megye délnyugati részén, a Gyöngyösi-síkon, Hatvantól keleti irányban 10 km-re fekvő település.
A községen az Ágói-patak folyik keresztül, határában a Szarvágy folyása érdemel említést, mikroklímáját a Mátra szélárnyékoló hatása határozza meg.
Hazánkban a mai napig népszerűek a parasztházak. Sokan választják a nagyvárosi panel élet után, akik szeretnének vidékre költözni és igazán beolvadni a falusi életbe, de hétvégi háznak is népszerű, hiszen például a Mátra környékén rengeteg ilyen típusú ingatlant találhatunk.

A kínálatban lévő családi ház felújításra szorul, amely gyermekes családok részére akár Falusi CSOK igénybevételével is megvásárolható, illetve korszerűsíthető.
Régi idők romantikáját eleveníti fel a nyitott tornác, amely fogadja a betérő vendégeket. Tovább haladva a konyha és a tágas kamra látható. Majd a három szoba következik, amelyek a régi építkezésnek köszönhetően egymásból nyílnak.
A szobákban hajópadló, a többi helyiségekben cement lapok kerültek a felületek burkolására.
A falak falazata vályog, amely állandóan szabályozza a belső levegő páratartalmát. A falak az emberi bőrhöz hasonlóan lélegeznek, ezért a belső mikroklíma kellemes. Nyáron hűvös, télen meleg.
A ház melegét egyedi gázfűtés biztosítja, konvektor hőleadó segítségével. Illetve alternatív fűtés is alkalmazható a kiépített kéményeknek köszönhetően.
Az ingatlanba a gáz, illetve az elektromos áram került bevezetésre. A víz és csatorna rendszer az utcában teljesen ki lett építve, amelyre bármikor rá lehet csatlakozni.
A családi házhoz veteményezésre alkalmas földterület is tartozik, amely kiegészítést nyújthat a konyhakerti növények termesztéséhez.
Az ingatlan környezetében kiépített kövesutat, járdát találunk. Pár percre érjük el az óvodát, iskolát, postát, orvosi rendelőt, illetve a bevásárló üzleteket.

Az ingatlant ajánlom gyermekes családoknak, illetve hétvégi háznak is megfelelő lehet, mivel a Mátra hegység 15-20 km-re húzódik a községtől, ahol vadregényes erdőrengeteg, csodálatos panorámájú bércek, romantikus szurdokok, kitűnő hegyi levegő csábítja túrázásra az ide látogatókat.

Kedves érdeklődő!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, valamint bármilyen kérdése van, vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Trungel EditMi is a falusi CSOK?
Ahogy a neve is mutatja, ez a Családok Otthonteremtési Kedvezményének (CSOK) egy speciális fajtája, ami a tanyák, valamint bizonyos kistelepüléseken lakások és házak vásárlásához, felújításához és korszerűsítéséhez nyújt VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ támogatást.
Milyen célra igényelhető a falusi CSOK?
Külterületi lakás (tanya, birtokközpont) esetében bármilyen településen, VAGY preferált kistelepülésen lévő lakás esetében
vásárlásra ÉS EGYIDEJŰLEG bővítésre/korszerűsítésre, vagy mindkettőre;
(További kínálatunkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.) \n

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 373 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?