Csákánydoroszló, Dózsaliget

Eladó családi ház
Alapterület 125 m²
Telekterület 2 347 m²
Szobák száma 2 + 1 fél
Ár 14 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 349 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Az Őrség kapujában, Csákánydoroszlón, különlegesen csöndes utcában eladó egy 125 m2-es 2 szoba + 1 félszobás, konyhás (beépített konyhabútorral), fürdőszoba-wc, pajtával, melléképületekkel rendelkező parasztház 2347 m2-es telken, jó állapotban 14 millió forintért tulajdonostól.
A lakóépület teherhordó szerkezete vályog és tégla, fa födémes, új ácsolt fa szerkezetű nyeregtető, új cserépfedéssel. A tetőszerkezet teljes cseréje 2015-ben történt meg. Külső nyílászárói fa keretes dupla termo üveges ajtók és ablakok. Víz, gáz, villany bent van a házban. Fűtés és meleg víz turbó kazánnal működik, programozott termosztáttal. A parasztház kelet-nyugati hosszanti fekvésű, nagy ablakai déli oldalra néznek, amely sok a természetes fényt enged a szobákba, így jó a hőtakarékosság. A házat nyitott pajta zárja, amely galériás, így az kiváló tárolásra, pakolásra, parkolásra vagy akár átalakítható, bővíthető, beépíthető.

A háztól pár méterre különálló, fedett terasz (filagória) van, amely jó hangulatú szabadtéri összejövetelek kiváló helyszíne.
Ugyancsak pár méterre levő ól kerti szerszámok, eszközök tárolására alkalmas.
A kertben őshonos gyümölcsfák, cserjék, kút, kerti csap és zuhanyzó található.
Kiépített kutya villanypásztor rendszer alkalmas kutya szabadon tartására.

Külön igény esetén eladó dupla mobilgarázs is.
Külön igény esetén a telek mellett 5583 m2-es ligetes, gyümölcsfákkal tarkított, rendezett rét kutakkal is eladó. Ez utóbbi a ház telkével határos, így lehetővé teszi tanya, önálló gazdálkodás vagy állattartás kialakítását.

Az irányár 14 millió forint, bővebb információért telefonon, vagy e-mailben lehet érdeklődni.

Település, közlekedés
Csákánydoroszló 1800 fős lakosú település, amely Vas megye nyugati határánál helyezkedik el. A település a 8-as főút mellett, Szentgotthárd, és Körmend között található, a Rába folyó völgyében az Őrségi Nemzeti Park északi kapujában. Infrastrukturálisan jól ellátott: vezetékes ivóvíz, vezetékes gáz, szennyvíz-hálózat, telefon, kábel TV és internet-hálózat van. Vasútállomással, és jó buszközlekedéssel ellátott a település. A községben található óvoda, általános iskola, orvosi és fogorvosi rendelő, patika, posta, művelődési és közösségi ház, élelmiszer boltok, benzinkút és vendéglátó egységek. A községben közel száz vállalkozás és cég tevékenykedik. Akik helyben nem tudtak elhelyezkedni, Körmendre, Szentgotthárdra, a megyeszékhelyekre vagy a közeli Ausztriába járnak dolgozni.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 30 349 ···

Elérted a hirdetőt telefonon?