Csabrendek, Veszprém megye

Eladó műhely
Csabrendek, Veszprém megye
Alapterület
566 m²
Telekterület
1179 m²
Közvetítői azonosító: COM 163602662
Azonosító: 31182931
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Szabó Katalin
Referens összes hirdetése
LidoHome Ingatlan Irodák
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó műhely

Leírás

Nyugdíjazás miatt ELADÓ CSABRENDEKI BÚTORASZTALOS MŰHELY!

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 163602662-es számú, jelenleg is működő CSABRENDEKI BÚTORASZTALOS MŰHELYÉT.

A LIDO HOME KESZTHELY által kínált CSABRENDEKI MŰHELY jellemzői:

- a bútorasztalos műhely jelenleg is működik, folyamatos megrendelésekkel rendelkezik, a vételár a teljes berendezéssel és a Kft-vel együtt értendő.

- az asztalosműhely két épületből áll, 403 m2 területű szerelőműhely, amelyhez közvetlenül kapcsolódik egy eladótér és bemutatóterem, valamint egy pince; és egy 163 m2 területű épület - itt jelenleg szociális helyiségek, és raktár található

- a telek 1179 m2, bejárat mindkét épületbe az utcafrontról is lehetséges, a kisebb épület könnyedén ismét lakhatóvá tehető, fedett autóbeállási lehetőségek az udvarban

- 2005-ben kezdte működését itt a Kft, 2013-ban történt felújítás, a műhely állapota átlagos, funkcionálisan teljesen használható, igény szerint korszerűsíthető.

- fűtése az épületeknek vegyes tüzelésű kazánokkal megoldott, amelyhez a bútorkészítés során keletkező fa hulladékot lehet hasznosítani, ipari árammal rendelkezik.

A vállalkozás 1990 óta működik, kezdetben régi bútorok felújításával, majd ezek újonnan készített másolatainak gyártásával foglalkoztak. Megrendelésre exportáltak Dániába, Franciaországba, Németországba és Ausztriába. Ma egyedi bútorok készítését vállalják egyéni megrendelők részére az ország bármely területén. Referenciában a Balaton-felvidék számtalan igényesen felújított hétvégi háza és panziója szerepel. Komplett házak, nyaralók, üzlethelyiségek berendezéseit készítik el igényesen, a mai modern igényeknek és irányzatoknak megfelelően.

Ha szeretne egy 30 éve működő, megbízható kapcsolati rendszerrel és folyamatos megrendelésekkel rendelkező üzletet továbbvinni és a benne rejlő értékeket megőrizni, akkor ne szalassza el ezt a lehetőséget!

Amennyiben a 163602662-es számú a LIDO HOME által kínált CSABRENDEKI BÚTORASZTALOS MŰHELY vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Szabó Katalin
Referens összes hirdetése
LidoHome Ingatlan Irodák
Iroda összes hirdetése