Bezárás

Csabrendek, Nagytárkánypuszta

Eladó családi ház
Alapterület 74 m²
Telekterület 3 420 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Ludvai József
06 20 935 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort komfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés cserépkályha, egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás udvari
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs
A Sümegtől 4 km-re lévő Csabrendekhez tartozó Nagytárkány pusztán eladó egy felújított, kőből épített parasztház. A csendes, minimális forgalmú kis település 2 km-re helyezkedik el Csabrendektől. Tíz perc alatt elérhető Sümeg városa, húsz percen belül Devecser, de a Balaton is csak kb fél óra autóút.
A ház felújítása az utolsó fázisban van, de már lakható. Mintegy tizenöt évvel ezelőtt lett felújítva a tető. Betonkoszorúra lett ültetve a tetőszerkezet, a héjazata Bramac betoncserép. Az előtér, a nagyszoba és a konyha szinte teljesen kész, a fürdő kevesebb, a kisebb szoba kicsivel több munkával befejezhető. Az épület jó állapotú, eredeti ablakai zsalugáteresek. A fűtés két szép cserépkályhával és egy kandallóval megoldott. A víz vezetékezés fel lett újítva. A településen gáz- és csatorna hálózat nincs.
A gádoros terasz rendkívül hangulatossá teszi a házat. A 75 m2-es lakórész folytatásában van egy 27 m2-es garázs-műhely, ahonnan a padlástér is megközelíthető. Különálló épület egy 21 m2-es nyári konyha - részben alápincézve. Ez utóbbiak még nem lettek felújítva, de szerkezetileg jó állapotúak.
A 3420 m2-es terület gondozott, karban tartott, gazdálkodásra kiválóan alkalmas.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 935 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk