Bezárás

Csabrendek, Veszprém megye

Eladó családi ház
Alapterület 163 m²
Telekterület 1 179 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Szabó Katalin
06 70 610 ···
LidoHome Ingatlan Irodák
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás utcai
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló
Nyugdíjazás miatt ELADÓ CSABRENDEKI CSALÁDI HÁZ és asztalos műhely!

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 163603077-es számú, jelenleg is működő CSABRENDEKI CSALÁDI HÁZÁT ÉS MŰHELYÉT

A LIDO HOME KESZTHELY által kínált CSABRENDEKI MŰHELY jellemzői:

- a bútorasztalos műhely jelenleg is működik, folyamatos megrendelésekkel rendelkezik, a vételár a teljes berendezéssel és a Kft-vel együtt értendő.

- az épületegyüttes két részből áll, egy 163 m2 területű épület amely családi házként is funkcionálhat valamint 403 m2 területű szerelőműhely, amelyhez közvetlenül kapcsolódik egy eladótér és bemutatóterem, valamint egy pince

- a telek 1179 m2, bejárat mindkét épületbe az utcafrontról is lehetséges, a kisebb épület könnyedén ismét lakhatóvá tehető, fedett autóbeállási lehetőségek az udvarban

- 2005-ben kezdte működését itt a Kft, 2013-ban történt felújítás, a műhely állapota átlagos, funkcionálisan teljesen használható, igény szerint korszerűsíthető.

- fűtése az épületeknek vegyes tüzelésű kazánokkal megoldott, amelyhez a bútorkészítés során keletkező fa hulladékot lehet hasznosítani, ipari árammal rendelkezik.

A vállalkozás 1990 óta működik, kezdetben régi bútorok felújításával, majd ezek újonnan készített másolatainak gyártásával foglalkoztak. Megrendelésre exportáltak Dániába, Franciaországba, Németországba és Ausztriába. Ma egyedi bútorok készítését vállalják egyéni megrendelők részére az ország bármely területén. Referenciában a Balaton-felvidék számtalan igényesen felújított hétvégi háza és panziója szerepel. Komplett házak, nyaralók, üzlethelyiségek berendezéseit készítik el igényesen, a mai modern igényeknek és irányzatoknak megfelelően.

Ha szeretne egy 30 éve működő, megbízható kapcsolati rendszerrel és folyamatos megrendelésekkel rendelkező üzletet továbbvinni és a benne rejlő értékeket megőrizni, akkor ne szalassza el ezt a lehetőséget!

Amennyiben a 163603077-es számú a LIDO HOME által kínált CSABRENDEKI Családi ház és asztalos műhely, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 610 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk