Bezárás

Csabrendek, Központ

Eladó családi ház
Alapterület 120 m²
Telekterület 191 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Bruckner Éva
06 70 388 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás utcai
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
CSABRENDEK KÖZPONT KÖZELI, KIEMELKEDŐ FEKVÉSŰ. HELYÉN KÍNÁLUNK ELADÁSRA EGY HENTES ÜZLETNEK ÉS KIS LAKÁSNAK KIALAKÍTOTT CSALÁDI HÁZAT.
EGYEDÜL AZ OTTHON CENTRUMNÁL !

A térségre jellemzően kőből épült, kialakításában a hagyományos hosszú parasztház formáját követő saroképületet mintegy 15 éve újították fel és kapta jelenlegi kettős funkcióját.

- Összközműves lett, a megújult víz- és villanyvezetékek mellett bevezetésre került a gáz és rákötötték a csatornahálózatra. Az üzlet minden higiéniai szabványnak, EU-s követelménynek megfelel.
- Fűtése gáz cirkó.
- Funkcionális beosztása: Eladótér, majd feldolgozó helyiség hűtőkamrával. Mögötte a szállító láda mosó, öltöző és wc kapott helyet, valamint kijárat van az udvarra és átjáró a lakrészhez. A lakás közlekedőjéből ugyancsak ajtó a hátsó közös udvarra, a kamrába, konyhába, fürdőszobába és a lakószobába. A ház 25 méter hosszú utcafronti részén egy külön bejáratú garázs és tároló található.
Mind eredeti hasznosításában, mind egyéb más üzlethelyiségnek, ( kisvendéglőnek, büfének, fodrászüzletnek, kozmetikának, stb ) esetleg egy tágasabb lakásnak megfelelő lehet ez a kiváló ár/érték arányú ingatlan.

A szép környezetű, szőlőhegyek, erdők övezte község a Balaton vonzáskörzetéhez tartozik. Közlekedési szempontból is előnyös helyzetű: a 84-es főút 2,5 km-re van, amely a nyugati határt, illetve a Balatont köti össze. A másik alternatíva a 16 km-re húzódó 8-as főút. Több város is a közelben található: Sümeg, Devecser, Ajka, Tapolca.

Érdeklődés esetén a megtekintéshez egyeztessünk időpontot a megadott elérhetőségeken

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 388 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?