Bezárás

Csabdi, Fejér megye

Eladó lakóterület
Telekterület 35 000 m²
Ár 150 millió Ft
  • Térkép
Dr. Tarnayné Éva
06 20 216 ···
   
Stílus Ingatlan Centrum
Üzenetet küldök

Eladó lakóterület

Kilátás panorámás
Villany utcában
Víz utcában
Gáz telken belül
Csatorna nincs megadva
A Budapesttől 35 km-re, a Bicskei járásban gyönyörű környezetben az 1200 fős Csapdi “tündérvölgy” falu központja fölött közvetlenül elterülő kb. 3,5 hektáros déli lejtőn elhelyezkedő 25 önálló helyrajzi számmal rendelkező belterületi panorámás telek egy projektként eladó. A tulajdonosok, akik a telkek felosztását, az utak kijelölését és a közműhálózat terveit kb. 15 évvel ezelőtt elkészíttették, a közműengedélyeket beszerezték és a területen a közműcsatlakozásokat is kiviteleztették arról álmodnak , hogy egy csodálatos egységes szerkezetű és egységes arculatú korszerű luxus lakó-üdülő falúrész épülhetne. Ennek megfelelően keresik azt a befektetőt, aki megvenné a teljes területet és saját projektként kezelve, befektetné az alaptőkét, beépítési terveket készítene ill. készíttetne , akár néhány mintaházat esetleg meg is építene, ezzel vonzaná az egyes telkek megvételére a magánszemélyeket. Ez a panorámás napos hegyoldal akár bizonyos típusú házak mintaterületként is funkcionálhatna. A projekt megvételére néhány a területen készült fényképpel is igyekszünk kedvet csinálni. Sőt, a befektetőnek megígérhetjük, hogy a telkekkénti ill. házankénti értékesítésben is szívesen közreműködünk. Csabdi neve nem annyira közismert , pedig honfoglalás-kori település. Érdemes elolvasni a Wikipédián a múltját. Míg a jelene egy fejlődő település, amibe ennek a projektnek a birtoklója is beleszólhat. Megközelíthető az M1-es autópályán és az 1-es úton is. Környező települések: Herceghalom, Bicske, Felcsút, Alcsútdoboz stb.
A lakóterületen a jelenlegi állapotok szerint is a teljes közművesség előírás és a telkeken ez biztosítható is. Ahhoz hogy a projekt a terület fejlesztési tervével teljes összhangban legyen, az alábbi a település szabályozási tervében szereplő előírásokat kell teljesíteni:
A terület besorolása LKE (kertvárosias lakóterület).
Telekterület min. 800 m2, max 1200 m2. Ennek a projekt telkei megfelelnek.
Beépítési mód: szabadon álló. Elhelyezhető épület rendeltetése: max. kétlakásos lakó épület. Beépítés: max 20%.
Szintterületi mutató:max tetőtérben).
Építmény magasság: 4,5 m, Gerinc-magasság: max. 9m. Homlokzatmagasság: max.6 m. Zöld felület: 60 %. A terület színvonalas beépítését biztosító további előírásokat és a teljes projekt terület helyszínrajzát, valamint a közművekre vonatkozó információkat az érdeklődők részére rendelkezésre bocsájtjuk.
További részletek tárgyában informál: dr. Tarnayné Éva

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 216 ···
   
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?