Bezárás

Bükkszék, Fürdő út

Eladó üdülőterület
Telekterület 22 338 m²
1 721 890 € 582 millió Ft
  • Térkép
06 20 480 ···
Üzenetet küldök

Eladó üdülőterület

Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
A Bükkszéki Termálfürdő-, és a Salvus forrás közvetlen szomszédságában több mint két hektáros - összközműves - területen elhelyezkedő szállodai fejlesztést kínálunk eladásra. Több épülettömbből álló (gyógyszálló, gyógyászati szárny, szolgálati lakások) komplexumban az első ütem keretein belül a 44 szobás főépület került kialakításra, a készültségi fok nagyságrendileg 70%. A megépítendő új szárnyban a kapacitás további 80 szobával bővíthető.
A teljes fejlesztés után létrejövő épületegységek nettó hasznos területe több mint 10.000 m2.

Megközelíthető:
Budapest felől: Budapest - M3-as autópálya - Káli lehajtó - Kál - Kápolna - Tófalu - Aldebrő - Feldebrő - Verpelét - Tarnaszentmária - Sirok - Bükkszék
Eger felől: Eger- Egerbakta - Sirok - Bükkszék

Az ingatlan Bükkszék üdülő részén, a termálfürdő mellett helyezkedik el. Üdülő övezetben fekszik környezetében jellemzően üdülés, turisztikai, rehabilitációs és szabadidő létesítmények területek, illetve lakóingatlanok találhatóak. A környezet tömegközlekedéssel, személyautóval történő megközelítése, infrastrukturális kiépítettsége közepes - jó, távolsági tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Parkolási lehetőség az ingatlan elkerített területén a kijelölt parkolóban lehetséges.
Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan az alapszintű ellátást biztosító létesítmények (élelmiszer, vegyesbolt, orvosi rendelő és egyéb intézmények) néhány száz méteren belül megtalálhatóak. Közigazgatási és egyéb oktatási és művelődési létesítmények 16 km-re Eger városában megtalálhatóak.

A telek szabálytalan alakú, körben kerített, a helyi domborzati viszonyokat figyelembe véve változó terepviszonyokkal rendelkezik. A terület középső része viszonylag sík terület, itt található a szálloda épülete, mely jelenleg építés alatt áll. A területe az épületek körül parkosított, jellemzően örökzöld növényzettel benőtt. A terület északi oldalán erdő is található, mely összefügg a csatlakozó erdőkkel.
Az épület bejárataihoz aszfaltozott út vezet. Az ingatlanhoz tartozó telken a főépület mellett parkoló került kialakításra, mely személygépkocsik és autóbuszok parkolására egyaránt alkalmas. A tervezett, több szárnyból álló, változatos tömegformákkal kialakított főépület mellett más épületek is találhatók a telken

A szálloda a Mátra és a Bükk határán, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el. A társaság, a tulajdonában álló ingatlan mellett földhasználati joggal rendelkezik a szomszédos 10 hektáros erdőterületen, ahol kiépített turistautak, sportpályák szolgálják majd a vendégek kényelmét.

Gyógyvíz:

Bükkszéken kerül kitermelésre 540 méter mélyről a hazánkban egyik legnépszerűbb, 40 °C hőmérsékletű SALVUS gyógyvíz. Ez a gyógyvíz tette országosan és európai szinten is ismertté a községet. A SALVUS gyógyvíz a nagy oldott ásványi sótartalmú, alkáli-hidrogén- karbonátos-kloridos, brómos-jodidos gyógyvizek csoportjába tartozik.

Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22.989 mg/l) gyógyvíz. Az anionok közül kiemelkedő mennyiségű a hidrogén-karbonát, amely a többi összetevővel komplex hatást kifejtve a vizet az egyik legkülönösebb tulajdonságú gyógyvízzé teszi. A Salvus gyógyvízben oldott halogénelemek leginkább az emésztő és légző rendszeri betegségekben szenvedőknek segít a gyógyulásban, de a teljesen egészségesek számára is jótékony hatásúak.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 480 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?